google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η ιστορική Κυπαρισσία τίμησε το ΟΧΙ με παρέλαση και εθνική υπερηφάνεια- VIDEO

Η ιστορική Κυπαρισσία τίμησε το ΟΧΙ με παρέλαση και εθνική υπερηφάνεια- VIDEO



Με ιδιαίτερη λαμπρότητα η Κυπαρισσία παρουσία επισήμων και χιλιάδων κόσμου τίμησε και φέτος την επέτειο της κήρυξης του Πολέμου από τους Ιταλούς στις 28 Οκτωβρίου του 1940 αλλά και την ηρωική αντίσταση των Ελλήνων απέναντι στο φασισμό και το ναζισμό.
Πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η μεγάλη ενωτική μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Κυπαρισσίας παρουσία πεζοπόρων τμημάτων και της Φιλαρμονικής της Δημοτικής τοπικής ενότητας. Για ακόμα μια χρονιά τα τελευταία χρόνια η παρέλαση πραγματοποιήθηκε με σύμμαχο την καλοκαιρία, αφού οι επισκέπτες ήταν αυξημένοι σε σύγκριση με άλλες χρονιές, με την άψογη παρουσία από την Αστυνομική ΥποΔιεύθυνση Τριφυλίας που τήρησε την ευταξία και την ρύθμιση της κυκλοφορίας.  Ο καλός και ζεστός καιρός ήταν σύμμαχος για τους Κυπαρισσίους και τους επισκέπτες της Πόλης όπου κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας για να παρακολουθήσουν την παρέλαση αλλά και τους παραδοσιακούς χορούς από τους μαθητές Βθμιας εκπαίδευσης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη