google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τα ρέστα ζητά τώρα η Ομόνοια από τον ΑΟΚ για δήθεν οφσάιντ

Τα ρέστα ζητά τώρα η Ομόνοια από τον ΑΟΚ για δήθεν οφσάιντ

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α” τοπικής η Ομόνοια. Η καλαματιανή ομάδα έχασε 2-0 στην Κυπαρισσία από την ομώνυμη ομάδα, αλλά μέχρι το 80ο λεπτό κρατούσε το μηδέν στην άμυνα και δέχτηκε γκολ, το οποίο σύμφωνα με το Σωτήρη Μπουραντώνη, δεν έπρεπε να μετρήσει.«Ηταν πεντακάθαρο οφσάιντ. Θέλω να πιστεύω ότι δεν το έκανε σκόπιμα ο κύριος Ζαρακοβίτης που είναι έμπειρος διαιτητής. Δεν είδε σωστά τη φάση και όλος ο κόπος μας χάθηκε από μια άδικη απόφαση», λέει αρχικά ο προπονητής της Ομόνοιας και συνεχίζει: »Ξέραμε τα ατού του αντιπάλου και ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι. Μέχρι να δεχτούμε το 1-0 δεν είχαμε απειληθεί ιδιαίτερα. Ο στόχος μας ήταν να κρατήσουμε το μηδέν. Επιθετικά βέβαια δεν απειλήσαμε, αλλά αμυντικά πήγαμε μια χαρά και απέναντι σε μια ομάδα που είχε πετύχει πολλά γκολ στα έως τώρα παιχνίδια της στο κύπελλο».
«Συγχαρητήρια στον Στρέπι που το παραδέχτηκε»

Ο Σ. Μπουραντώνης ανέφερε στη συνέχεια ότι μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον σκόρερ του 1-0, τον Στρέπι: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Στρέπι που το  παραδέχτηκε ότι ήταν οφσάιντ.  Θέλω επίσως να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Κυπαρισσίας για τη φιλοξενία, αλλά και τους παίκτες. Στη φάση του 1-0 υπήρξε εκνευρισμός, αλλά μέχρι τότε δεν είχε συμβεί κάτι και δεν πρέπει να ξαναγίνει».
Η Ομόνοια προετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας ματς της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Α.Ο. Φαραί. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Γυφτέας και ο Σκόκος που θα χάσει μάλλον όλη τη χρονιά, καθώς έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω πλαγίου συνδέσμου. Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Ντόκος, Ασημακόπουλος.
Πηγή: notosport/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη