google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Αγώνας αλλά και "κορώνες" για το Νοσοκομείο Κυπαρρισίας!

Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Αγώνας αλλά και "κορώνες" για το Νοσοκομείο Κυπαρρισίας!

ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ CASUS BELLI ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ
Για υπαρκτό πρόβλημα μίλησε ο Δήμαρχος Τριφυλίας λέγοντας ότι οι αγώνες ισχύουν όπως και το casus belli με τις διαβεβαιώσεις που έχουμε λάβει ότι το νοσοκομείο δεν κλείνει από κυβερνητικά στελέχη.  Εξήγησε ότι η σθεναρή θέση του Δήμου με τα ομόφωνα ψηφίσματα του Δ.Σ. παραμένει έμπρακτη για να μην κλείσει ούτε να επιτραπεί η διακοπή λειτουργίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Εκτίμησε ότι πρέπει να αγρυπνούμε για τα Κέντρα υγείας σε κάθε συνεδρίαση επαναβεβαιώνοντας με ψήφισμα ότι θα πρέπει να παραμείνουν σε λειτουργία, ενώ για το Κ.Υ Γαργαλιάνων επισήμανε ότι εντάσσεται στο ΕΣΠΑ. Κατέληξε λέγοντας ότι συνολικά οι 3 δομές υγείας των μεγάλων πόλεων πρέπει να αναβαθμιστούν συνολικά, καθώς η Δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψει αμαχητί να περάσουν οι προτάσεις Γεωργιάδη ενώ μίλησε για το ενοποιημένο νομικό πρόσωπο των νοσοκομείων Κυπαρισσίας και Καλαμάτας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ
Ο κ. Κουκούμης μίλησε για κοινωνική λαίλαπα με απαξιωτικές διαθέσεις για το ρόλο της δημόσιας υγείας λέγοντας ότι το πρόβλημα τέθηκε σε λάθος βάση καθώς οι πολίτες πληρώνουν για υπηρεσίες που υποτίθεται ότι είναι δωρεάν, λέγοντας ότι πολίτες τους διώχνουν από το νοσοκομείο όταν θέλουν να κάνουν εξετάσεις οπότε ιδιωτικοποιείται....Μίλησε για το 25ευρο για παροχή υγείας, το 1 ευρώ για συνταγές ενώ επέμεινε ότι κλινικές στα νοσοκομεία θα ιδιωτικοποιηθούν, ενώ μίλησε για ανασφάλιστους πολίτες, για την καταρράκωση των δομών σε όλα τα επίπεδα αλλά και την διάλυση της δημόσιας δωρεάν υγείας...
Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι και κοινωνικοί φορείς για την αναγκαιότητα των υποδομών υγείας, καθώς οι δείκτες ποιότητας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας είναι εξασφαλισμένοι, ενώ έγινε λόγος για εσωτερικές διαμάχες στο ίδρυμα οι οποίες δεν ενισχύουν την εικόνα του. Έντονες ήταν οι αναφορές του κ. Κανελλόπουλου για απαξίωση του ιδρύματος από ορισμένους γιατρούς ενώ επιφυλάχθηκε για τις αλλαγές που θα μεταβάλουν το πρόσωπο υγείας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη