google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η Κυπαρισσία έχει φοβερές δυνατότητες, λέει ο Παναγιώτης Παναγόπουλος

Η Κυπαρισσία έχει φοβερές δυνατότητες, λέει ο Παναγιώτης Παναγόπουλος

«Περιμέναμε πως θα ήταν δύσκολη η πρεμιέρα και πράγματι δυσκολευτήκαμε να κάμψουμε την αντίσταση της Ομόνοιας. Εκνευριστήκαμε από τα πρώτα λεπτά και δεν είχαμε καλό ρυθμό στο παιχνίδι μας. Αυτό που κρατάμε είναι ότι βρήκαμε τη λύση, έστω και ας αγχωθήκαμε. Εμείς θέλουμε να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο, άσχετα πως όταν κάνεις πρωταθλητισμό αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον προπονητή της Κυπαρισσίας Παναγιώτη Παναγόπουλο που έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύει πως σε λίγο καιρό θα παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.
«Η ομάδα έχει φοβερές δυνατότητες και κατά διαστήματα το έδειξε και κόντρα στην Ομόνοια. Μπορούμε να δώσουμε περισσότερα και όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι», συμπλήρωσε ο νεαρός τεχνικός. Δεύτερο εμπόδιο για τον ΑΟΚ είναι η Σπερχογεία την Κυριακή, εκτός έδρας. Ενα δύσκολο παιχνίδι για τους «κυανόλευκους» που ξεκινούν σήμερα την προετοιμασία τους. Ο Μπίζος χτύπησε στο γόνατο και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν είναι κάτι σοβαρό, ενώ στο ματς με την Ομόνοια έλειπαν για προσωπικούς λόγους οι Σιγέρης και Αναστασίου. Ο Γ. Παναγόπουλος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σε δύο εβδομάδες περίπου θα είναι έτοιμος να παίξει σε επίσημο αγώνα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη