google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Άδειες τσέπες, άδεια ρεζερβουάρ, λιγότερο ποτό, λιγότερα τροχαία

Άδειες τσέπες, άδεια ρεζερβουάρ, λιγότερο ποτό, λιγότερα τροχαία

Ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία για τη μείωση των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων στη Μεσσηνία, για τους πρώτους 10 μήνες του 2013 σε σύγκριση με πέρυσι. Τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία από το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας, αποδεικνύουν σημαντική μείωση και στα τροχαία ατυχήματα με ελαφρείς τραυματισμούς. Πάντως, εκτός από τους ελέγχους της Τροχαίας, σημαντικό ρόλο στη μείωση των τροχαίων, φαίνεται πως παίζουν τα τσουχτερά πλέον πρόστιμα του ΚΟΚ, αλλά και η οικονομική κρίση, που αναγκάζει τους οδηγούς να είναι πιο συνετοί στην οδήγηση και να μην… υπερκαταναλώνουν καύσιμα με επιθετική οδήγηση.
Μείωση θανατηφόρων
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Καλαμάτας το 2013 μέχρι και το Σεπτέμβριο σημειώθηκαν 21 τροχαία ατυχήματα με θάνατο ή τραυματισμό. Το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι, σημειώθηκαν συνολικά 42 τροχαία ατυχήματα με θάνατο ή τραυματισμό.Καταγράφεται λοιπόν μια μείωση της τάξεως του 50%. Σε ότι αφορά τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα από τις αρχές του έτους μέχρι και σήμερα, έχουν καταγραφεί συνολικά 3 συμβάντα, με ισάριθμα θύματα. Αντίθετα, το ίδιο χρονικό διάστημα πέρυσι είχαν σημειωθεί 9 θανατηφόρα ατυχήματα, με ισάριθμα θύματα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη