google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΔΩΡΙΟ 4-1. Η Ομάδα που σαρώνει την Α τοπική-VIDEO 2 ΓΚΟΛ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΔΩΡΙΟ 4-1. Η Ομάδα που σαρώνει την Α τοπική-VIDEO 2 ΓΚΟΛ

Εύκολο απόγευμα είχε η Κυπαρισσία χθες που επικράτησε με 4-1 του Δωρίου στην έδρα της. Η ομάδα του κ. Παναγόπουλου εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο την ισοπαλία του Παμίσου και βρίσκεται πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή. Από την άλλη, το Δώριο δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη ομάδα και δίκαια γνώρισε την ήττα. Στο 15′ ο Μητρόουλος με εξαιρετική ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή «έκοψε» την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο επερχόμενος Σιγγέρη με πλασέ πέτυχε το 1-0 για τον ΑΟΚ. Πέντε λεπτά αργότερα Μιτρόφ και Στρέπι «έκρυψαν» τη μπάλα μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Το 3-0 ήρθε στο 35′ όταν ο Μητρόπουλος ταλαιπώρησε αρχικά τον προσωπικό του αντίπαλο και στη συνέχεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Μιτρόφ (με πλασέ).Οι φιλοξενούμενοι στο 70′ μείωσαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Α. Γκότσης. Την παράβαση κέρδισε ο Γεωργιόπουλος σε ανατροπή του από τον Μανδραπήλια. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 80′ όταν οι παίκτες του ΑΟ Κυπαρισσίας βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Μιτρόφ έβγαλε διαγώνια μπαλιά στον Μαρασίν και εκείνος πλάσαρε ιδανικά τον Παντελή.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΟ Κυπαρισσίας (Παναγιώτης Παναγόπουλος): Μπίζος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Σταματόπουλος, Μιτρόφ, Λυδιώτης, Σούπουλι (65’ Ντάβι), Ντιόπ, Στρέπι, Μητρόπουλος (60’ Μανδραπήλιας), Σιγέρη (70’ Κωνσταντόπουλος).
Δωριέας Δωρίου (Γιάννης Αντωνόπουλος): Παντελής, Νικητόπουλος (65’ Κοράκης), Γιαννόπουλος (50’ Μπάκο), Α. Γκότσης, Μακρυνιώτης, Γεωργακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Καρατζούλιας, Εμμανουήλ, Ι. Γκότσης, Βεσέλις.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη