google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 KYΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 3-0

KYΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 3-0

Εμφατική νίκη 3-0 του Τέλλου Άγρα στο γήπεδο των Γαργαλιάνων. Το παιχνίδι είχε δυο πρόσωπα για την ομάδα του Τέλλου Άγρα. Στο πρώτο ημίχρονο ελάχιστα πράγματα είδαμε, ενώ αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν δραστήριος, επιθετικός και δημιουργούσε φάσεις.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Άγρα μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 60′ με δυνατό σούτ του Παπανδρεόπουλου. Στο 67′ ο Λυκούργος Ν. Ανδρώνης έκανε το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (κερδισμένο από τον Θ. Γεωργιόπουλο), ενώ το 3-0 διαμορφώθηκε στο 89′ από τον Βαντίμ Κολενιντσένκο, ο οποίος ανατράπηκε, κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα. Η ομάδα του Τέλλου Άγρα έπαιξε χωρίς τον τραυματία αρχηγό της Θ. Πότση, ο οποίος είδε το παιχνίδι από την εξέδρα. Καλή η διαιτησία του Σερεμέτη και των συνεργατών του, Λουκά και Καστανά. Τέλλος Αγρας : Μεντζας, Ανδρωνης Λυκ. του Ν, Κολενιντσενκο, Ανδρωνης Λυκ. του Χριστ., Γεωργακόπουλος Θ(81′ Λακριντής) ,Σωκαλης Δ, Σωκαλης Σ,(65′ Καμπύλης Α) Ψωρομυτης Θ, Παπανδρεοπουλος, Γεωργιόπουλος, Γεωργόπουλος(65′ Δημητροπουλος).
Αστέρας Μικρομάνης : Μητσεας, Αναζικος, Χασαπης (53′ Καρδασης Π), Ζουζουλας, Μπουρας-Σουλιμας, Μπαρουνης,(84′Κωνσταντακοπουλος),Πραστελας, Αλεξοπουλος,(81′ Μωραγιαννης) Σκαρπαλεζος Μ, Καρδασης Α,Σκαρπαλεζος Γ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη