ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ- ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

ΚΑΥΤΑ ερωτήματα για θέματα της Τριφυλίας έθεσε στο Δ.Σ. ο πρώην Πρόεδρος του Σώματος και σύμβουλος από τους Γαργαλιάνους Γιάννης Καλκαβούρας. Αρχικά εστίασε στα 4 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα στην επικίνδυνη στροφή του Βρωμονερίου στο δρόμο προς Πύλο ζητώντας να ληφθούν μέτρα πριν θρηνήσουμε άλλα θύματα στο δρόμο. Καυτηρίασε κατά δεύτερον ότι αναμένει 3 μήνες να πάρει απαντήσεις για θέματα του Δήμου σε καθημερινά ζητήματα. Σε ότι αφορά τα ζητήματα αυτά ο Δήμαρχος κ. Κόλλιας επιβεβαίωσε ότι η επόμενη συνεδρίαση θα έχει Απολογιστικό χαρακτήρα όπου θα τεθούν όλα τα ζητήματα επί τάπητος.
Παράλληλα έθιξε το θέμα των απευθείας αναθέσεων για την κατασκευή προστατευτικών έργων στα 3 γήπεδα της Τριφυλίας στον ίδιο εργολάβο ερωτώντας να υπήρχε άλλη προσφορά. Για το θέμα αυτό πήρε την απάντηση ότι ήταν θέμα χρόνου ώστε να δοθούν άδειες χρήσης στα γήπεδα από τις αρμόδιες αρχές οπότε ο χρόνος ήταν αρνητικός για να μην προχωρήσουν τα έργα. Επίσης επισήμανε τα έργα που αφορούν τις Παιδικές χαρές με επείγουσα συνεδρίαση του Δ.Σ. ερωτώντας να τελικά απαξιώνεται το έργο του Δ.Σ. και υποβαθμίζεται η λειτουργία του. Για το ζήτημα αυτό τονίστηκε ότι ο χρόνος ήταν αμείλικτος με τις προθεσμίες υποβολής πρότασης στο Πράσινο Ταμείο για το οποίο εξασφαλίστηκαν 150.000 ευρώ. 
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
Λόγος έγινε για τις σχολικές επιτροπές όπου ομόφωνα τέθηκε Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχολικών επιτροπών ο κ. Σπύρος Χρονόπουλος καθώς το όργανο περιλαμβάνει 11 μέλη και λειτουργεί αρμονικά. Αντιρρήσεις εκφράστηκαν πάντως για το κριτήριο της αρχαιότητας σε ότι αφορά τον αρμόδιο εκπαιδευτικό που θα είναι επικεφαλής καθώς προτάθηκε και εγκρίθηκε με 12 ψήφους υπέρ ο Διευθυντής του Λυκείου Κυπαρισσίας κ. Βαγγέλης Αντωνόπουλος. Αnτιρρήσεις για το πρόσωπο αυτό είχε εκφράσει ο σύμβουλος Γιάννης Ρούσσης που σήμερα διευθύνει το Γυμνάσιο Κυπαρισσίας και ο οποίος αποχώρησε από την αίθουσα. Ι
Share on Google Plus

About kyparissiotis

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΥΓΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ...,ΑΣ ΠΙΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ--ΑΡΚΟΥΔΕΑ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ ΘΥΜΑΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ.
ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΗΔΕΙΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ.
ΑΡΗΣ Κ. ΒΛΑΧΟΣ