google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κόντρα Μπόζου- Κατσίβελα στις πλάτες του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Κόντρα Μπόζου- Κατσίβελα στις πλάτες του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

ΛΑΒΑΜΕ ένα σχόλιο για την κόντρα μεταξύ Κατσίβελα- Μπόζου για το θέμα των δηλώσεών τους με αφορμή τους επικουρικούς γιατρούς στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με το οποίο τίθενται απόψεις για την ενότητα που πρέπει να διασφαλιστεί στο τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα μας. 
Το σχόλιο αναγνώστη μας αναφέρει ότι "Αρχικά ο Διοικητής της 6ης ΔΥΠΕ μίλησε για μη έγκαιρο προγραμματισμό για πρόσληψη γιατρών από τη Διοίκηση του νοσοκομείου.
Ο αναπληρωτής και παραιτηθείς διοικητής κ. Μπόζος απάντησε στον κ. Κατσίβελα ότι από το 2011-2012 εκκρεμούσε η πρόσληψη γιατρών ενώ οι διαγωνισμοί με τα ονόματα που ανακοινώθηκαν είχαν ήδη τελεσφορήσει αλλά ουδέποτε οι προσλήψεις. Τελικά ο κ. Κατσίβελας απάντησε στον ήδη παραιτηθέντα αναπληρωτή διοικητή ότι η...παραίτησή του ίσως αποτελεί και την μοναδική προσφορά του...Με άλλα λόγια ένα παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του λαού της Τριφυλίας και το κόσμου μας.... ..Αλλά είπαμε όλοι κρίνονται..."
Ο ΤΡΙΦΥΛΙΟΣ ΜΑΝΤΗΣ
ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: Παράκληση τα σχόλια φίλων και αναγνωστών να εκφράζουν απόψεις για τα δημόσια πρόσωπα και τίποτα περισσότερο. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε τον τόπο και να κριτικάρουμε τα δημόσια πρόσωπα με σκοπό την βέλτιστη ανταπόκρισή του στα θέματα της περιοχής. Η φωτογραφία αρχείου προέρχεται από παλιότερη συνάντηση.

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη