google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία του Γ.Σ. Γαργαλιάνων

Ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία του Γ.Σ. Γαργαλιάνων

Σε καλό κλίμα και με υψηλούς στόχους, διεξήχθη χθές το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο των Γαργαλιάνων η πρώτη προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Γ. Σ. Γαργαλιάνων, με την οποία ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον κόουτς της ομάδας, Βαγγέλη Οικονομίδη, να τονίζει ότι «θέλουμε μέρα με τη μέρα να παράγουμε έργο»…
Βαγγέλης Οικονομίδης: ]«ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΡΓΟ» Λάτρης της πειθαρχίας ο Βαγγέλης Οικονομίδης ξεκίνησε με όρεξη τις προπονήσεις της ομάδας. Μιλώντας για το ξεκίνημα τόνισε: «Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους παίκτες με υγεία, χωρίς τραυματισμούς». Σχετικά με τους στόχους ανέφερε: «Ο στόχος είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα μέρα με μέρα να παράγει έργο. Να υπάρχει ομόνοια, αγάπη, αυτοσυγκέντρωση και αν είμαστε όλοι μαζί αγαπημένοι όπως την πρώτη ημέρα θα πάμε καλά. Δεν θέλω να μιλήσω για άνοδο. Για μένα η ομάδα που δουλεύει έχει στόχο και όραμα». Πιο αναλυτικά λοιπόν ο Βαγγέλης Οικονομίδης περίμενε τους παίκτες της φετινής ομάδας για την έναρξη της προετοιμασίας η οποία περιλαμβάνει ουσιαστικά φυσική κατάσταση και πολύ τρέξιμο.
Άλλωστε κάθε χρονιά για το Γ.Σ.Γ. τα τελευταία έτη αποτελεί μία ξεχωριστή αγωνιστική πρόκληση. Κι αυτό γιατί η ομάδα από χρονιά σε χρονιά παρουσιάζει ιδιαιτερότητες, διαφορετικές ομάδες με έμφαση στις νεαρές ηλικίες και μέχρι σήμερα τουλάχιστον ανταγωνιστικές παρουσίες. Η φετινή είναι μία νέα αγωνιστική πρόκληση και ο κόουτς της ομάδας, οι παίκτες του και η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ, θέλουν να την φέρουν και αυτή εις πέρας με επιτυχία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη