google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συντροφικά ΠΑΣΟΚ-ομαχαιρώματα για το καράβι και πρόσωπα από την Τριφυλία μεριά

Συντροφικά ΠΑΣΟΚ-ομαχαιρώματα για το καράβι και πρόσωπα από την Τριφυλία μεριά

Τους πρώην "συντρόφους" του, που παλιά πάλευαν για μια θέση στη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ και τώρα την... έκαναν για άλλους πολιτικούς χώρους αναζητώντας καλύτερες μέρες για τον εαυτό τους, κατήγγειλε ο γραμματέας της Ν.Ε. Μεσσηνίας του κόμματος Γιάννης Χριστόπουλος. Παρατήρησε χαρακτηριστικά πως «γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, ποιοι εκμεταλλεύτηκαν το ΠΑΣΟΚ και ήταν οι πρώτοι που πήδηξαν από το καράβι και πήγαν σε άλλο καράβι» - επισημαίνοντας πως «προσεχώς μπορούμε να τους πούμε».
 Και ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι είναι ΠΑΣΟΚ για λόγους ιδεολογικούς και αξιοπρέπειας. Μάλιστα, εμμέσως αμφισβήτησε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, εκτιμώντας ότι ίσως και το ΠΑΣΟΚ να εξέφραζε από τις πιο συντηρητικές έως τις πιο ακραίες θέσεις, και το ’74 και το ’81, όπως κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτές οι εποχές έχουν περάσει. Ο κ. Χριστόπουλος κατήγγειλε επίσης «την προσπάθεια κατάληψης δημόσιας θέσης, θέσης διοικητικής ευθύνης από οποιοδήποτε κόμμα», πράγμα όμως που συνεχίζουν και σήμερα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Με αφορμή τα 39 χρόνια από την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ την 3η Σεπτεμβρίου του 1974, και κάνοντας έναν απολογισμό της κυβερνητικής πορείας του κόμματος, ο κ. Χριστόπουλος είπε ότι «είχε μεγάλη συνεισφορά». Αναφέρθηκε στην πολιτική σταθερότητα, την προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, στις αλλαγές στις υποδομές, το κοινωνικό κράτος, το ΕΣΥ, τις μεταρρυθμίσεις στην Αυτοδιοίκηση. Υποστήριξε ότι η διακυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ ήταν «μία από τις καλύτερες ιστορικά περιόδους του ελληνικού κράτους». Ωστόσο, αναγνώρισε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει τη δική του ευθύνη στη μεγάλη κρίση που περνάει η πατρίδα μας - και πρέπει ευθαρσώς να ζητήσει συγγνώμη για τις λάθος επιλογές του». eleftheriaonoline.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη