google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1

Στους «4″ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Εράνη καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. (Πρωτος αγώνας 0-1 υπέρ της Εράνης) Το παιχνίδι ………ξεκίνησε δυνατά και για τις δυο ομάδες όμως στο 15 και το 19 ο προπονητής της Εράνης Δημήτρης Παναγιώτου αναγκάστηκε σε δυο αλλαγές λόγω τραυματισμών. Η πρώτη στο 15 ήταν με τον Γκίνο όπου έπαθε εξάρθρωση ώμου και αντικαταστάθηκε από τον Χρονόπουλο και στο 19 ο Διαμαντόπουλος που τραυματίστηκε μετά απο φάουλ, αντικαταστάθηκε από τον Αντωνόπουλο. Αυτό το διπλό γεγονός επηρέασε την απόδοση της Εράνης και στο 27 μια ολιγωρία στην άμυνα, ο Ολυμπιακός την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ανοίγοντας το σκορ μετά από χτύπημα της μπάλας στο δοκάρι και νέο σουτ από πολύ κοντά του Φουρναράκου που σημείωσε το 0-1. Σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη η Εράνη μπήκε αποφασισμένη να ισορροπήσει το παιχνίδι έπαιξε δυνατά απείλησε σοβαρά τον αντίπαλο και στο 57 η Εράνη έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Γκρέτσα μετά από χτύπημα κόρνερ και πλέον κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Ολα αυτά μέχρι το 75 περίπου όπου ο διαιτητής Ψιλοπαναγιώτης ξεγελάστηκε και σφύριξε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού Καλαμάτας γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και των παραγόντων της Εράνης. Με υπόδειξη του βοηθού ο Ψιλοπαναγιώτης αναίρεσε την απόφαση του υποδεικνύοντας φάουλ (που ήταν και το σωστό).
Μέχρι το 90+ η Εράνη κατόρθωσε να απειλήσει την εστία του Τσούλου προσπαθώντας να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να κλειδώσει οριστικά την πρόκριση. Για δίκαιη νίκη έκανε λόγο σε δήλωση του προς το Φιλιατρά News ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Παναγιώτου ο οποίος είπε ότι η διπλή αλλαγή επηρέασε την Εράνη αρνητικά με αποτέλεσμα η Εράνη να δωσει χώρο στον αντίπαλο και να πετύχει γκολ. Σε ερώτηση μας για την φάση με το πέναλτι ο Δημήτρης Παναγιώτου είπε .ότι είναι κατηγορηματικός πως δεν υπήρχε πέναλτι και έδωσε συγχαρητήρια στον Διαιτητή Ψιλοπαναγιώτη για το θάρρος του να αναιρέσει την απόφαση του γιατί μια λάθος απόφαση λαμβάνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου και θέλει θάρρος να αναγνωρίσει κάποιος το λάθος του και να μην επηρεάσει τον αγώνα.
Οι συνθέσεις για τις δυο ομάδες:
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Βασιλόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης, Μοροσάνου, Κιούτακ, Αλμπάν, Μπεγκλετσής, Αναστασόπουλος, Γκίνο, Κόλλιας, Διαμαντόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τσούλος, Τζίφας, Αργάνης, Μίντζηρας, Μπαλαλάς, Τσαναλίας, Καραγιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Μπάλλας, Φουρναράκος, Σίνος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη