google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πεζοπορία στη Μάλη για καλό σκοπό...

Πεζοπορία στη Μάλη για καλό σκοπό...

Με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η Πεζοπορία στη Μάλη, που συνδιοργανώθηκε από τον Όμιλο Δράσεων & Πολιτισμού και τονΕξωραϊστικό Σύλλογο Μάλης.
Λίγο μετά τις 7 το πρωί, αναχώρησαν από το Ρολόϊ της πόλης των Φιλιατρών για το σημείο εκκίνησης της διαδρομής που ήταν η Κερασούλα.
Εκεί στάθμευσαν τα οχήματά τους και ξεκίνησαν όλοι μαζί την πεζοπορία με όρεξη και πολύ κέφι διασχίζοντας και το παλιό μονοπάτι με προορισμό τον πλάτανο της Μάλης.
Στο πηγάδι, στην αρχή του χωριού, περίμενε τους πεζοπόρους δροσερό νερό και λουκουμάκι που προσφέρθηκε από τον Σύλλογο. 
Η διαδρομή ολοκληρώθηκε στην κεντρική πλατεία της Μάλης, με κολατσιό, τσίπουρο αλλά και δροσερό καρπουζάκι από τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών.
Η θέα που είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν οι συμμετέχοντες καθώς και η επαφή με την φύση ήταν μοναδική. Την πορεία ακολουθούσαν και τρία άλογα του Ιππικού Ομίλου Τριφυλίας, χαρίζοντας μία βόλτα σε μικρούς και μεγάλους.
Οι δύο πρόεδροι των Συλλόγων, ο κ. Χαράλαμπος Χρονόπουλος και ο Ιωάννης Αλεξανδρόπουλος, υποσχέθηκαν και τις επόμενες χρονιές να συνεχίσουν αυτήν την δραστηριότητα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη