google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

ΜΕ επιτυχία τελείωσε την Κυριακή το Διήμερο Οινογνωσίας Τριφυλιακών Οίνων που αποτέλεσε εκδήλωση στα πλαίσια του παζαριού στην Παλιά Πόλη Κυπαρισσίας αποκομίζοντας γευστικές εντυπώσεις στους επισκέπτες που ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά....Το χώρο διεξαγωγής της Οινογνωσίας στο Δημοτικό Πάρκο δίπλα στο Μεγάλο Καλντερίμι επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Αλευράς νοδευόμενος με τον κ. Γιω΄ργο Μπακούρο με τοπικούς φορείς.
Ο κ. Αλευράς δήλωσε ότι το παζάρι αποτελεί μια μεγάλη πρωτοβουλία σε ένα καταξιωμένο θεσμό για ολόκληρη την Μεσσηνία με την συμμετοχή περισσότερων από 30 εκθετών από την Ν.Δ. Ελλάδα και Αττική. Είπε ότι αυτό δείχνει ότι η ΤΡΙΦΥΛΊΑ πάει μπροστά όχι μόνο στο τουρισμό και τα αγροτικά είδη αλλά και την παράδοση τονώντας τους γευσιγνώστες της περιοχής. Εξήγησε ότι θαύμασε την αρτιότητα των ειδών που εκτέθηκαν αξιοποιώντας τα παλιά έπιπλα με την νέα τεχνολογία, ενώ για την Οινογνωσία είπε ότι αποτελεί το μεγάλο μυστικό εξωστρέφειας στο εξωτερικό με τα βραβεία που έχουν λάβει. Μάλιστα είπε ότι πολιτισμός και γευσιγνωσία είναι δύο δυνατά χαρτιά του τόπου μας.
 Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε ότι το παραδοσιακό σημείο της πόλης που διαθέτει το μοναδικό καλντερίμι ενώ τα παλιά αντικείμενα αποτελούν έργα τέχνης. Υποστήριξε ότι η περιοχή αποκτά ταυτότητα με δράσεις που πρέπει να αναδεικνύονται με στόχο τη προβολή της περιοχής, καθώς οι δράσεις πρέπει να πλαισιώνονται άμεσα από την τοπική κοινωνία και την Δημοτική αρχή. Επισήμανε ότι οι επαγγελματίες προσεγγίζουν τις νέες πρωτοβουλίες προσδοκώντας καλύτερες μέρες με όχημα την ανάπτυξη στα παράλια ή την ενδοχώρα. Ο κόσμος συμμετέχει και κατέληξε λέγοντας ότι η συνεργασία όλων είναι ακρογωνιαίος λίθος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη