google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ -H EΣΕΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ -H EΣΕΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Τα καυτά θέματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο έθιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Παναγιωτόπουλος όπως το ασφαλιστικό, το φορολογικό αλλά κυρίως τα έσοδα που ΟΑΕΕ που οφείλονται στο χαμηλό τζίρο των εμπόρων. Επίσης μίλησε για κινήσεις του Συλλόγου για δρομολόγηση λεωφορείου από Ζαχάρω μέχρι Λαγκούβαρδο για να υπάρξει υποδομή και υποδοχή με χαμόγελο για το κόσμο. Παράλληλα υπογράμμισε ότι υπάρχει πρόταση με την ΤΡΙΑΝΟΣΕ για δρομολόγηση τουριστικού τρένου στη περιοχή της ζώνης Natura το οποίο θα αποτελέσει τουριστική ατραξιόν. Σχετικά με τις προτάσεις του συλλόγου στην ΕΣΕΕ που υιοθετήθηκαν μίλησε για διαχωρισμό των ασφαλίστρων από εμπόρους αλλά και την αποδεκτή πρόταση για την κεφαλαιοποίηση του χρέους των εμπόρων αλλά και κούρεμα των υποχρεώσεων των επιχειρήσεων Τάχθηκε κατά του ανοίγματος τις Κυριακές, αλλά και την δημιουργία υποδομών για προσέλκυση επισκεπτών ενώ για το φορολογικό κατέληξε ότι τα περισσότερα χρήματα καταλήγουν στο κράτος.
ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Η Δέσποινα Ασημακοπούλου μίλησε για μείωση ενοικίων σε επαγγελματικούς χώρους που κέρδισαν οι έμποροι ενώ η Ελευθερία Νικολοπούλου μίλησε για εξακτίνωση του τουρισμού όπως και η ιδιωτική πρωτοβουλία για δράσεις υπέρ Ρώσων τουριστών. Η Πρόεδρος των εμπόρων Καλονερού κα Αθηνά Μέλλου μίλησε για ευλογημένο τόπο που θέλει στήριξη με υπηρεσίες εποχής ενώ διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ κοντινών εμπορικών περιοχών αλλά διαφορά φιλοσοφίας η οποία πρέπει να ενοποιηθεί. Εξήγησε ότι ο νέος Σύλλογος του Καλονερού είναι ανοιχτός σε δράσεις κάνοντας προσπάθεια για συλλογική στήριξη από όλους η οποία για να αποδώσει θέλει χρόνο καθώς η περιοχή διαθέτει 800 κλίνες προσελκύοντας με εκδηλώσεις τον κόσμο. Πρότεινε να γίνουν δράσεις σε όλη τη περιοχή με συγκεκριμένες προτάσεις. Μάλιστα είπε ότι με ομαδικές κινήσεις η περιοχή έχει μέλλον αρκεί να αλλάξουμε νοοτροπία. Ο εκπρόσωπος της επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου και Περιφέρειας κ. Μποζίκας κατέληξε λέγοντας ότι το μοντέλο του τουρισμού δεκαετίας του 60 έχει ξεπεραστεί προ πολλού ενώ ανταγωνιστής μας δεν είναι ο διπλανός μας έμπορος αλλά ο Ιταλός ή Γερμανός στοχεύοντας να αποτελέσει η περιοχή τουριστική πύλη για το μέλλον. 

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη