google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Τέλος, οι Παναγόπουλος, Ζώης, Αλεβίζος και Καραπετιάν

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Τέλος, οι Παναγόπουλος, Ζώης, Αλεβίζος και Καραπετιάν

Στην τελική ευθεία έχει μπει το ξεκαθάρισμα του ρόστερ στην Εράνη Φιλιατρών. Συγκεκριμένα, οι Παναγόπουλος, Αλεβίζος, Ζώης και Καραπετιάν δεν θα συνεχίσουν να φορούν την «πράσινη» φανέλα και ήδη αποτελούν παρελθόν. Επίσης, παρελθόν αποτελεί ως γνωστόν και ο 15χρονος Αντώνης Σταθόπουλος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδική Τβέντε. Από κει και πέρα, να υπενθυμίσουμε ότι η Εράνη είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Λυκούργο Ανδρώνη και Παναγιώτη Σπυρόπουλο στο να ανανεώσουν ακόμη ένα χρόνο με την ομάδα ενώ να τονίσουμε ότι ήταν από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα της Δ” Εθνικής.
Υπάρχει προφορικά συμφωνία με τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές και μένει μόνο οι υπογραφές ώστε να κλείσει το θέμα. Εν τω μεταξύ, εσωτερική μεταγραφή θεωρείται ο Γιάννης Σταύρου που γύρισε και πάλι στην ομάδα όπου απείχε πέρυσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τώρα, όσο αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις οι Φιλιατρινοί βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τους Ανδρέα Χρονόπουλο, Γκρέτσο Αλμπάν και Βασίλη Κίτο. Και οι τρεις παλιά είχα φορέσει πάλι την φανέλα της Εράνης και αυτό αναμένεται να γίνει και τώρα. Επίσης, υπάρχουν επαφές και με τους Θοδωρή Ντουγέρογλου και Στέλιο Μπεγλεκτζή και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα προχωρήσουν και αυτές οι υποθέσεις.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη