google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΤΑ 3,5 ΕΚ. ΕΥΡΏ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ- ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ.

ΣΤΑ 3,5 ΕΚ. ΕΥΡΏ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ- ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ.

ΤΟ θέμα των οφειλών του Δήμου Τριφυλίας σε προμηθευτές αλλά και την οικονομική κατάσταση έθιξαν στο Δ.Σ. της Πέμπτης δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίο τόνισαν ότι ο Δήμος δεν βρήκε ακόμα τον βηματισμό του. Ο Δήμαρχος μίλησε για αδυναμία εξόφλησης σε προμηθευτές για το 2011 και μετά στις οποίες περιλαμβάνονται οφειλές για τις αμοιβές Προέδρων κοινοτήτων ως τον Ιούλιο του 2012. Αυτές οι οφειλές θα αποδοθούν από πόρους του Δήμου για τη περίοδο από τον Ιούλιο του 2012 ως σήμερα. Οι οφειλές σε αιρετούς αγγίζουν τις 186.000 ευρώ.
Μετά από ενημέρωση και ερωτήσεις συμβούλων η Δημοτική αρχή ξεκαθάρισε ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δήμου ως 20 Ιουνίου του 2012 ανέρχονται σε 3,5 εκ. ευρώ. Απαντώντας τώρα σε ερωτήσεις της αντιπολίτευσης για την ποιότητα των έργων ο κ. Κόλλιας απάντησε ότι στα έργα έχουν πέσει υπογραφές για καλή εκτέλεσή τους και αν υπάρχουν καταγγελίες για συμβάσεις θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία. Πάντως ο κ. Κουκούμης μίλησε για πλημμελή εκτέλεση έργων και για έργα άρπα κόλα, ενώ έγιναν ερωτήσεις για την υφιστάμενη οικονομική κατάσταση του Δήμου και γιατί δεν επιταχύνεται η είσπραξη ποσών από μεγάλους οφειλέτες. Ι.ΜΠ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη