google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ανθρώπινη αλυσίδα στο δάσος της Ελαίας με Πρωτομαγιάτικο γλέντι...

Ανθρώπινη αλυσίδα στο δάσος της Ελαίας με Πρωτομαγιάτικο γλέντι...

ΗΜΕΡΑ αφιερωμένη στην Πρωτομαγιά και το Δάσος ήταν εκείνη που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ελαίας στήνοντας μια ανθρώπινη αλυσίδα προστασίας από τον δραστήριο Σύλλογο Φίλων Δάσους και Παραλίας Ελαίας.
Με ενωτικό κλίμα για την αργία της Πρωτομαγιάς στο δάσος της Ελαίας.οι εκπρόσωποι του Συλλόγου προέβησαν σε ενημέρωση των επισκεπτών για την "επένδυση" και σχηματισμός ανθρώπινης αλυσίδας με σκοπό την προστασία του δάσους..Να τονίσουμε ότι οι ίδιοι καθάρισαν το δάσος αλλά και γεύθηκαν εδέσματα αλλά και το γλέντησαν δεόντως για να αποδείξουν ότι όταν υπάρχει κοινή βούληση μπορούν να γίνουν πολλά.. Κάτοικοι αλλά και φίλοι του Συλλόγου μαζί με επισκέπτες συγκεντρώθηκαν αρκετές ώρες στο δάσος της Ελαίας για να γνωριστούν , να τους ενημερώσουμε για τα σχέδια της "ιδιοκτήτριας" και να σχηματίσουμε ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το δάσος και την παραλία. Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε στην  αρχή του δασικού δρόμου πάνω από το γήπεδο της Ελαίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη