google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΌ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ- Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΌ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ- Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

ΘΕΤΙΚΗ ήταν η σύσκεψη για την εξαγωγή του καρπουζιού που έγινε στη Διεύθνση Αγροτικής Οικονομίας Τριφυλίας παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Αλευρά.
Ο Διευθυντής της υπηρεσίας κ. Παρασκευόπουλος μίλησε για κρίσιμη εποχή ώστε να διασφαλίσουμε τις αγορές μας και να ενισχύσουμε το προιόν. Ο Πρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου κ. Λεβεντογιάννης μίλησε για επαρκή ενημέρωση της περιφέρειας ενώ εκτίμησε ότι υπάρχει άριστη συνεργασία της υπηρεσίας με τους παραγωγούς προωθώντας άριστες τεχνικές που τελειοποιούν την ποιότητα του είδους, την ωριμότητα ενώ εξήγησε ότι οι παραγωγοί κάνουν άριστα τη δουλειά τους με επαρκή καρπόδεση του καρπουζιού πριν βγει στην αγορά, ενώ οι εξαγωγείς στέλνουν ώριμα καρπούζια στο εξωτερικό χωρίς να υποβαθμίζουν την αξία του με  πρακτικές του παρελθόντος. Η πιστοποίηση του είδους διεξάγεται από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας με ελέγχους σε όλα τα στάδια αποστολής του είδους μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα που απαιτούνται.
Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ
Για παράδειγμα προς μίμηση σε ότι αφορά την υπηρεσία έκανε λόγο η εξαγωγέας κα Παπαδοπούλου υπογραμμίζοντας ότι επιτυγχάνει άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, ενώ η χρονιά είναι θετική με επαρκή ποιότητα και αποδόσεις στα χωράφια καθώς σύντομα η παραγωγή θα εντατικοποιηθεί. Ο αρμόδιος ποιοτικός ελεγκτής κ. Βασίλης Τσολονδρές κατέληξε λέγοντας ότι η συνεργασία των παραγωγών είναι επιτυχής ενώ υπάρχει θετική ανταπόκριση σχετικά με τις αναγγελίες ενώ έχει βελτιωθεί το επίπεδο της σήμανσης με βάση τις κοινοτικές οδηγίες, ενώ υπάρχουν σημεία ελέγχου στις πύλες εξόδου της χώρας ώστε κανένα φορτίο να μην φύγει φορτίο χωρίς σήμανση, Τέλος ο κ. Παρασκευόπουλος μίλησε για πιστοποιημένα και ασφαλή καρπούζια διότι οι παραγωγοί μας γνωρίζουν ότι οι αγορές είναι απαιτητικές ενώ έχουν ενσωματώσει την ευαισθησία για το περιβάλλον. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη