google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΑΝΩ, ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΩΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΙΜΕΝΗ Κ.Υ.Α ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΑΝΩ, ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΩΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΙΜΕΝΗ Κ.Υ.Α ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ


ΣΕ πολιτικό σώου με πολιτικές κορώνες που ορισμένες φορές άγγιξαν τα όρια της προσωπικής κόντρας κύλησε το Δ.Σ. Τριφυλίας για την επικείμενη απόφαση οικοδομικών δραστηριοτήτων που θα καθορίζει η Κοινή υπουργική Απόφαση για το Κυπαρισσιακό Κόλπο χωρίς όμως να συζητηθούν θέματα ημερήσιας διάταξης με μια συζήτηση που ξεχείλωσε την ουσία της υπόθεσης.
Κάτοικοι από Καλονερό και Ελαία και του Εξωραιστικού Συλλόγου Καλονερού είχαν πανό στο οποί θεωρούσαν ότι οι αιρετοί δεν πρέπει να λειτουργεί ως "νεκροθάφτης της περιοχής".  Για σπέκουλα και παραπληροφόρηση μίλησε από το βήμα ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Παναγιωτόπουλος και εκπρόσωπος της Τ.Κ. Αγαλιανής εκτιμώντας ότι τώρα που εμφανίζονται μέχρι Ρώσοι επενδυτές θα φύγουν, ενώ τόνισε ότι όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος ζητώντας ανάπτυξη με σύννομες διαδικασίες. Ανέφερε ότι το μέλλον δεν πρέπει να θέσει φραγμούς στην οικιστική ανάπτυξη της περιοχής πέρα από επενδύσεις και συμφέροντα. 
ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...
Ο επενδυτής και ιδιοκτήτης της μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στο Βουνάκι κ. Αντώνης Τζαναβάρης αποκάλυψε ότι ο Δήμος ποτέ δεν είχε σχέδιο στρατηγικής ανάπτυξης ενώ παρότι επένδυσε 3,5 εκ. Ευρώ ποτέ δεν είδε ενδιαφέρον από το Δήμο παρακαλώντας ακόμα και για την υδροδότησης της μονάδας η οποία γίνεται με άλλους τρόπους σήμερα. Με το τρόπο αυτό δήλωσε ότι οι επενδυτές αναχωρούν για άλλες χώρες ενώ όταν μιλάμε για αειφορία και ανάπτυξη χωρίς κανόνες είναι σαν να μην βλέπουν το μέλλον οι αυτοδιοικητικοί. 
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Σωτηρόπουλος δήλωσε ότι η θέση του ισχύει καθώς είχε προβλέψει ότι μετά το πρόσφατο ψήφισμα το θέμα θα επανερχόταν με διαφορετικό κλίμα. Ζήτησε να μη διαιρεθεί ο κόσμος ενώ αναρωτήθηκε ποια είναι η επένδυση Παππά. Εξήγησε ότι τώρα ζητάμε ανατροπή της αναστολής έκδοσης οικοδομικών αδειών και χρήση αιγιαλού για καντίνες .Χαρακτήρισε θολό το παιχνίδι γιατί..κάπου χάσαμε την μπάλα των εξελίξεων...
Ευχαριστούμε το www.kyparissianews.com για τις φωτογραφίες και πληροφορίες.
 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη