google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τέλη Μαίου οι νέοι Διοικητές στα Νοσοκομεία - Αγώνας δρόμου λέει ο Κατσίβελας

Τέλη Μαίου οι νέοι Διοικητές στα Νοσοκομεία - Αγώνας δρόμου λέει ο Κατσίβελας

ΜΕΧΡΙ τέλος Μαίου κληρώνει για τους νέους Διοικητές στα Νοσοκομεία της 6ης Δ.ΥΠ.Ε. σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας αφού από το υπουργείο υγείας έχει δρομολογηθεί η διαδικασία αντικατάστασης στα νοσηλευτικά ιδρύματα με βάση τα νέα Νομικά πρόσωπα που ιδρύθηκαν.
Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε σε ερώτηση του Kyparissiotis blog κατά την πρόσφατη ιδιωτική του επίσκεψη στη Κυπαρισσία ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας κ. Τάκης Κατσίβελας ο οποίος αποκάλυψε ότι μετά την διαδικασία το μόνο που αναμένεται είναι η ανακοίνωση των ονομάτων εκτός απροόπτου πριν τις αρχές Ιουνίου. Εξήγησε ότι ο δρόμος της 6ης ΔΥΠΕ δεν είναι εύκολος καθώς στο επίκεντρο βρίσκεται η λειτουργία των νοσοκομείων και σχηματισμών υγείας χωρίς επιπτώσεις στις υπηρεσίες του αλλά στην αναβάθμιση του επιπέδου παροχής υπηρεσιών με ελαχιστοποίηση του κόστους, όπως είναι οι κοινές προμήθειες και έργα μέσα από το ΕΣΠΑ.
Πάντως για τα Νοσοκομεία της Μεσσηνίας o κ. Κατσίβελας έδειξε ενδιαφέρον λέγοντας ότι θα διατηρήσουν και θα αυξήσουν τις δομές του ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες ενώ επισήμανε ότι απομένει ηπ πρόσληψη προσωπικού που έχει δρομολογηθεί από το υπουργείο σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε αποκλειστικά από τον kyparissiotis.blogspot.gr,  προέρχεται από τη κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας παρουσία και αυτοδιοικητικών όπως των κ. Κατασούλα και Ανδρινόπουλου που κατάγονται από τους Γαργαλιάνους, πρώην αντιδημάρχων και νομαρχιακών συμβούλων όπως του κ. Ψαρρά και φίλων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη