google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τουρισμό και ψυχαγωγία φέρνει...η ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ στην παραλία Κυπαρισσίας

Τουρισμό και ψυχαγωγία φέρνει...η ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ στην παραλία Κυπαρισσίας


ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ οι φίλο του αθλήματος της...ξυλοσφαίρισης ή αλλιώς της γνωστής ξυλορακέτας στις παραλίες με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να διεξάγεται αυτό το καλοκαίρι στην Κυπαρισσία παρουσία γνωστών αθλητών και του Συλλόγου που ιδρύθηκε στη περιοχή.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Παναγιώτης Νικολακόπουλος μιλώντας στον kyparissiotis, τόνισε ότι ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς οι ομάδες πρέπει να προετοιμαστούν καθώς 8 και 9 Ιουλίου όπου η πόλη της Κυπαρισσίας θα δεχθεί το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τους προκριματικούς αγώνες. Ήδη όπως εξήγησε δοκιμάστηκε ο τεχνικός εξοπλισμός καταγραφής των πόντων αλλά και η ετοιμασία των ομάδων ώστε να είναι έτοιμες με τους αθλητές για την διοργάνωση. Πρόσφατα στη περιοχή μας ήρθαν αθλητές από Κρέστενα, Καλαμάτα, Τρίπολη, Κιάτο, Αμαλιάδα και έτσι η παραλία στο γήπεδο που υπάρχει οι ομάδες έκαναν την προετοιμασία τους με τον καλύτερο τρόπο.
Ο Σύλλογος Ξυλορακέτας δημιουργήθηκε εδώ και 3 χρόνια έχοντας περισσότερα από 80 μέλη τα οποία αυξάνονται και αυτό είναι ενθαρρυντικό καθώς έχει ξεπεράσει σε συμμετοχές και το βόλευ, ενώ στο άθλημα μετέχουν όλες οι ηλικίες από 15 ετών μέχρι μεγάλης ηλικίας 60 ετών με ρυθμό αθλητισμού. Ο κ. Νικολακόπουλος δήλωσε ότι θέλει να έρθουν οι νέοι, να αθληθούν και να βοηθηθεί η πόλη μέσα από μια δημιουργική δράση που προσφέρει τουρισμό και ψυχαγωγία καθώς συγκεντρώνει πλήθος κόσμου. Τέλος μίλησε για την συλλογική δράση ενώ η Κυπαρισσία έχει ως σήμερα 4 ομάδες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη