google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρόσκοποι από Πάτρα και Φιλιατρά καθάρισαν την παραλία Ελαίας

Πρόσκοποι από Πάτρα και Φιλιατρά καθάρισαν την παραλία Ελαίας

Στην παραλία της Ελαίας ξεχύθηκαν και καθάρισαν σήμερα το απόγευμα πρόσκοποι που είχαν έρθει από την Πάτρα και τα Φιλιατρά. Το παρόν στην δράση έδωσε από πλευράς του Δήμου Τριφυλίας ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σαμπαζιώτης. Οι ομαδάρχες μαζί με τα παιδιά περίπου 70 στον αριθμό, είχαν κατασκηνώσει από το πρωί στον χώρο που κατασκηνώνουν στην Ελαία και το απόγευμα στις 16:30 ξεκίνησαν για τον καθαρισμό της παραλίας.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι τα παιδιά το έκαναν με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση, καθώς κατάφεραν και μάζεψαν σε διάστημα περίπου μίας ώρας πολλές σακούλες σκουπιδιών τις οποίες μετέφεραν στον Κάδο απορριμάτων. Κυριολεκτικά δεν άφησαν τίποτα από πλαστικά μπουκάλια χαρτιά και γυάλινα μπουκάλια που να μην τα μάζεψαν. Αμέσως μετά τα παιδιά αφου έκατσαν να ξεκουραστούν έπαιξαν τραγούδησαν ενώ στα προσωπάκια τους ήταν ζωγραφισμένη η χαρά και η ευτυχία για την πράξη τους.
Mε πληροφορίες από το filaitranews.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη