google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αντώνης Σταθόπουλος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

Αντώνης Σταθόπουλος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής 10/5/2013 έγιναν οι τελικοί αγώνες της κατηγορίας Παίδων και Νέων στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο τελικός των Παίδων μεταξύ των ομάδων της 4ης και της 2ης Ζώνης βρήκε νικήτρια την 2η Ζώνη με 2-0, ενώ ο τελικός των Νέων στο ίδιο γήπεδο της 3ης και της 1ης Ζώνης ανέδειξε νικήτρια την 3η Ζώνη στην διαδικασία των πέναλτι.
 Στην ομάδα της 3ης Ζώνης συμμετείχε και ο Φιλιατρινός Αντώνης Σταθόπουλος πρώην παίκτης της Εράνης που την νέα χρονιά θα αγωνίζεται με την φανέλα της Ολλανδικής Τβέντε, ενώ ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1 και η παράταση ήταν "άσφαιρη". Να θυμίσουμε ότι η 3η Ζώνη αποτελείται από παίκτες που τη στελεχώνουν οι ΕΠΣ Aθηνών, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Ευβοίας Πειραιά, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Σταθόπουλος. Την απονομή στους πρωταθλητές έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη