google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ρωμανός - Γαργαλιάνοι και άξονας Φιλιατρά - Γαργαλιάνοι σε προτεραιότητα

Ρωμανός - Γαργαλιάνοι και άξονας Φιλιατρά - Γαργαλιάνοι σε προτεραιότητα

ΤΗΝ ολοκλήρωση των κρλισιμων οδικών αξόνων της Μεσσηνίας λόγω του μεγάλου ενδομεσσηνιακού οδικού δικτύου επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψη στο λιμάνι της Κυπαρισσίας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Ο Περιφερειάρχης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου έδωσε έμφαση στους άξονες Ρωμανός - Γαργαλιάνοι και Φιλιατρών - Γαργαλιάνων που βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα. Ο κ. Τατούλης για το τμήμα Ρωμανός - Γαργαλιάνοι αποτελεί μια περίεργη ιστορία ανάμεσα στις τόσες που παρέλαβε η νέα αιρετή περιφέρεια. Το έργο ανακινήθηκε μετά από 8 χρόνια προσπάθειας όταν όλοι το είχαν εγκαταλείψει στην τύχη του και επιβεβαίωσε ότι το έργο θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Για τον δρόμο Φιλιατρά - Γαργαλιάνοι εξήγησε ότι το επόμενο δίμηνο θα ωριμάσει ο φάκελος για να προχωρήσει και αυτή η ένταξη σε ανάλογο χρηματοδοτικό εργαλείο. Παράλληλα ο κ. Τατούλης επέκρινε συγκεκριμένους αποδέκτες ξεκαθαρίζοντας ότι ο Πρωθυπουργός στηρίζει τα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και δεν χρειάζεται στήριξη από κανέναν ο πρωθυπουργός ενώ μίλησε για στήριξη της περιφέρειας στο έργο που έχει αναλάβει.
Για την Ολύμπια Οδό κατέληξε αναφέροντας ότι αποτελεί ένα έργο μεγάλης αναπτυξιακής σημασίας για την ανάπτυξη και την οικονομία. Οι θέσεις της Περιφέρειας είναι ξεκάθαρη. Δεν συζητάει για οποιαδήποτε πολιτική προσέγγιση του προβλήματος που θα σταματά το έργο στην Πάτρα ή τον Πύργο. Μιλάμε για ολοκλήρωση. Θα συγκρουστούμε με όλους και με όσους θέλουν να στερήσουν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου την δυνατότητα να επωφεληθεί από αυτόν τον οδικό άξονα είπε χαρακτηριστικά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη