google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


ΤΙΜΗΘΗΚΕ με το αριστείο αθλητισμού η σχολική ομάδας του Δήμου Τριφυλίας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην άιθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Τριφυλίας. 
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας μίλησε για συλλογική προσπάθεια των μαθητών με πυξίδα το ευ αγωνίζεσθαι που παραμένει επίκαιρο στις μέρες. Για το Δήμο είπε ότι θα είναι παρών σε τέτοιες πρωτοβουλίες με τις αθλητικές του εγκαταστάσεις στην διατήρηση του σχολικού αθλητισμού. 
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μπασδάνης εξέφρασε την αναγνώριση που δίνουν οι αθλητές του σχολείου στην έκφραση του αθλητισμού που αποτελεί κορωνίδα πολιτισμού για τον τόπο μας, ενώ ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος αναφέρθηκε στο στάδιο της Κυπαρισσίας το οποίο παρότι διέθετε σοβαρή μελέτη δεν υλοποιήθηκε στο έπακρο με την δημιουργία υποδομών στίβου λόγω περικοπής στη χρηματοδότηση.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρινόπουλος αναφέρθηκε στις καλές επιδόσεις των παιδιών με ευχές για καλή επιτυχία, ενώ ο Γιάννης Μερκούρης ως εντεταλμένος σύμβουλος Παιδείας εξήρε την παρουσία των παιδιών, ενώ ευχές έδωσε και ο κ. Κουκούμης για τις πρωτιές στους αγώνες της ζωής. . Μίλησε επίσης και ο σύμβουλος της τοπικής Κοινότητας Σωτήρης Γιαννόπουλος που παρακολουθεί τις επιδόσεις των παιδιών λέγοντας ότι ο Δήμος φορτώνεται με ευθύνες για αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων συμφωνώντας με τις παρατηρήσεις του κ. Κανελλόπουλου.
Αμέσως μετά την βράβευση των παιδιών ο Διευθυντής του σχολείου κ. Βαγγέλης Αντωνόπουλος μίλησε για τις συμμετοχές του σχολείου πρόσφατα σε Καλαμάτα και Σπάρτη ενώ στις 17 Απριλίου ακολουθούν αγώνες στίβου στην Πάτρα, λέγοντας ότι το σχολείο προσπαθεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές δυσκολίες που επιφέρει η μεταφορά αθλητών ζητώντας την αρωγή του Δήμου για τη συμμετοχή στους αγώνες. Μίλησε για τις διακρίσεις σε μπάσκετ, στίβο και Βόλευ παρά το βάρος των εξετάσεων που έχουν επιφορτιστεί. Έκλεισε λέγοντας ότι από την εκδήλωση που έγινε πρόσφατα βρέθηκαν 3.5000 ευρώ για την αγορά πολυμηχανήματος για τις ανάγκες του σχολείου.Τέλος ο αθλητής Γιώργος Σούπουλης σε μια χειρονομία καλής θέλησης δώρισε το μετάλλιό του στον συμμαθητή του Γ. Αντωνόπουλο που τραυματίστηκε στους αγώνες.
Με πληροφορίες από το www.kyparissianews.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη