google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΟ ΓΕΝΙΚΌ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΤΟ ΓΕΝΙΚΌ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Διπλή θα είναι η συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Απριλίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας. Τις προσκλήσεις υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Δημήτρης Μπασδάνης και σε αυτήν περιλαμβάνονται τα παρακάτω θέματα προς συζήτηση και λήψη απόφασης: Πιο ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ:
8η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας
1. Έγκριση απολογισμού Εσόδων – Εξόδων τέως Κοινότητος Τριπύλης έτους 2009 (Έγκριση της αριθ. 14/2013 απόφαση ς της Οικονομικής Επιτροπής).

Στην 9η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ξεχωρίζουν θέματα όπως η συζήτηση για το Γ.Π.Σ. Γαργαλιάνων καθώς τελειώνουν οι σχετικές προθεσμίες υποβολής πρότασης, η Διαχείριση ξηρών δένδρων λόγω ολοκλήρωσης βιολογικού κύκλου ή εκτεταμένης και μη αναστρέψιμης προσβολής εχθρών και ασθενειών (Έγκριση της αριθ. 9/2013 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής), η Χορήγηση άδειας τοποθέτησης σήμανσης επί επαρχιακού οδικού δικτύου (Έγκριση της αριθ. 11/2013 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής), Ο Προγραμματισμός πρόσληψης δικηγόρου με σχέση έμμισθης εντολής και ο Προγραμματισμός πρόσληψης ιατρού εργασίας Δήμου Τριφυλίας με σύμβαση μίσθωσης έργου.
Επίσης θα συζητηθεί η Ανασυγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Τριφυλίας (Τροποποίηση της αριθ. 31/2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας), η Αντικατάσταση μέλους Σχολικής Επιτροπής Α΄/θμιας Εκπαίδευσης λόγω παραίτησης της Δ/ντριας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών, Μπότου Αικατερίνης, η Έγκριση παράτασης της σύμβασης ανάθεσης της αποκομιδής απορριμμάτων στη Δ.Ε. Αετού, Δ.Ε. Αυλώνος, Δ.Ε. Τριπύλης καθώς και του καθαρισμού λαϊκής αγοράς παζάρι) Κοπανακίου (Έγκριση της αριθ. 12/2013 απόφαση ς της Οικονομικής Επιτροπής) και τέλος Έγκριση προγραμματικής σύμβασης Δήμου Τριφυλίας με την Περ. Πελοποννήσου και τους Δήμους Νομού Μεσσηνίας για υλοποίηση εργασιών καθαρισμού τμήματος του βασικού οδικού δικτύου – συλλογή απομάκρυνση νεκρών ζώων Νομού Μεσσηνίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη