google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 "Το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού" είχε επιτυχία στα Φιλιατρά

"Το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού" είχε επιτυχία στα Φιλιατρά

Με 15 Ομάδες αποτελούμενες από 73 συμμετέχοντες διεξήχθη εχθές για πρώτη φορά στο Ρολόι των Φιλιατρών, "Το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού", που διοργάνωσαν τα μέλη του Ομίλου Δράσεων και Πολιτισμού. Η μεγάλη συμμετοχή δείχνει την διέξοδο που ψάχνουν τα παιδιά και όχι μόνο, από την ρουτίνα της καθημερινότητας, συνδυάζοντας το παιχνίδι με την γνώση, αφού ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών.
Με την έναρξη του παιχνιδιού στις 10:48, οι ομάδες προσπαθούσαν με την βοήθεια συγγενών και φίλων, να βρουν τις απαντήσεις στους 10 γρίφους, οργώνοντας την πόλη των Φιλιατρών με ποδήλατα, μηχανάκια, πεζοί ακόμη και με αυτοκίνητα. Η ομάδα "Πράσινα Τριαντάφυλλα" αποτελούμενοι από τους Αλεξανδροπούλου Χαρά, Βέννο Άρη, Κατσούλη Μπέττυ, Μπαζάνου Γεωργία, Μπαζάνου Αλεξία, Σουρέτη Ευαγγελία και Μιχαλακοπούλου Χριστίνα, κατάφερε μέσα σε μία ώρα να λύσει και τους δέκα γρίφους τερματίζοντας πρώτη, με έπαθλο μία δωροεπιταγή για αγορές αξίας 100 ευρώ σε βιβλιοπωλείο της πόλης μας. Δεύτερη τερμάτισε η ομάδα του "ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ" με τους Σαπέρα Ελένη, Σαπέρα Ευδοκία, Σαπέρα Διονύσιο και Μακρή Παναγιώτη, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα "ΟΜΙΚΡΟΝ" με τους Οικονομοπούλου Σοφία, Οικονομοπούλου Λουκία, Οικονομόπουλος Δημήτριος, Οικονομοπούλου Λάουρα και τον Οικονομόπουλο Κωνσταντίνο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη