google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συγκίνησε ο Πανυγηρικός της ημέρας στη Δοξολογία της Αγ. Τριάδος

Συγκίνησε ο Πανυγηρικός της ημέρας στη Δοξολογία της Αγ. Τριάδος

Στον ιστορικό Ναό Αγίας Τριάδος τελέστηκε η Δοξολογία για την επέτειο της Εθνικής Παλλιγγενεσίας προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο καθηγητής τ.Αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Ζαχαρίας Κανελλόπουλος.
Ο Ομιλητής άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς ρίγη συγκινήσεως, ενθουσιασμός, εθνικός παλμός και πολλά χειροκροτήματα ήταν το επιστέγαγμα των λόγων του. Μια ομιλία που ακούμπησε τις καρδιές όλων μας, που αποτίμησε το Θαύμα των Ηρώων του 1821 με τον καλύτερο τρόπο σε συνδυασμό με τις δραματικές συνθήκες που περνά η Ελλάδα και η Κύπρος μας σήμερα κάνοντας έναν ιστορικό παραλληλισμό.

Ακολούθησε η κατάθεση των στεφάνων εντός του Ιερού Ναού μπροστά από την Ελληνική σημαία από το Δήμαρχο, τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας, της Αστυνομίας, του Λιμενικού και πυροσβεστικού σώματος, του Συλλόγου αναπήρων θυμάτων πολέμου και εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη