google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Με φόντο την εγκληματικότητα η επίσκεψη Κουκούτση στα Φιλιατρά

Με φόντο την εγκληματικότητα η επίσκεψη Κουκούτση στα Φιλιατρά

Επίσκεψη στα Φιλιατρά μαζί με φίλους του κόμματος πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης, με σκοπό να συζητήσει και να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων όσον αφορά την εγκληματικότητα στην περιοχή, αλλά και τις παρεμβάσεις - ενέργειες που μπορούν να γίνουν για την επίλυσή τους.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα πολλά περιστατικά των διαρρήξεων που έχουν γίνει στα Φιλιατρά από τις αρχές του χρόνου και το πως μπορούν αυτά τα φαινόμενα σε μία κοινή προσπάθεια να εξαλείψουν. Ο Βουλευτής μιλώντας στον φακό του filiatranet, τόνισε ότι "τα προβλήματα στα Φιλιατρά είναι προβλήματα που ταλανίζουν ολόκληρη την Ελλάδα, όπως η φτώχεια, η ανεργία και κυρίως η εγκληματικότητα. Στα Φιλιατρά πλέον, όπως είπε, "έχει ξεπεράσει αυτό το φαινόμενο τα όρια και δείχνει μία πόλη που βρίσκεται σε εγκατάλειψη. Δεν θα κινηθούμε με μη νόμιμα μέσα όμως τον πρωταρχικό λόγο έχουν οι τοπικές κοινωνίες". Για τα αστυνομικά τμήματα αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό χωρίς τα απαραίτητα μέσα αλλά και για την απόφαση του κ. Δενδιά, να παραμείνουν στην Τριφυλία μόνο δύο τμήματα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη