google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εθνική Ανεξαρτησία και παρέλαση για τους ήρωες του181 τα μηνύματα-ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Εθνική Ανεξαρτησία και παρέλαση για τους ήρωες του181 τα μηνύματα-ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Η Παρέλαση στην Κυπαρισσία προς τιμή των Ηρώων του 1821 ήταν το επιστέγασμα των εοραστικών εκδηλώσεων στην ιστορική 'Αρκαδιά' που ολοκλήρωσαν τις εκδηλώσεων μέχρι τους παραδοσιακούς χορούς από μαθητές των σχολείων στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Η παρέλαση περιλάμβανε σε πεζοπόρα τμήματα τα Νηπιαγωγεία της πόλης μαζί με τον παιδικό σταθμό Γελαστή πολιτεία, 3 Δημοτικά σχολεία της πόλης, το Γυμνάσιο με το Λύκειο, η Επαγγελματική σχολή και Λύκειο της Κυπαρισσίας, η Σχολή Χορού Κυπαρισσίας με παραδοσιακές ενδυμασίες, ο Μορφωτικός σύλλογος, ο Ναυταθλητικός όμιλος, ο Δίωνας και έκλεισε με την Φιλαρμονική Κυπαρισσίας η οποία ήταν άψογη υπό τις οδηγίες του αρχιμουσικού Κώστα Κτενά.





Στους επισήμους εκτός από τον Σεβασμιώτατο Τριφυλίας-Ολυμπίας κ. Χρυσόστομο, παρέστησαν ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής κ. Κουκούτσης, ο Δήμαρχος Τριφυλίας με αντιδημάρχους, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπακούρος, εκπρόσωποι του συλλόγου Αναπήρων και Θυμάτων πολέμου, ο Διοικητής του Α.Τ. κ. Κρυοβρυσανάκης, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού σώματος και πλήθος κόσμου που εκτεινόταν από την περιοχή της...κόντρας μέχρι τα γραφεία της Μητρόπολης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη