google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Θαυματουργός ο Άγιος Χαράλαμπος που τιμήθηκε με μεγαλοπρέπεια

Θαυματουργός ο Άγιος Χαράλαμπος που τιμήθηκε με μεγαλοπρέπεια

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε ο πολιούχος Άγιος Χαράλαμπος στα Φιλιατρά. Πραγματοποιήθηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσοστόμου και των Μητροπολιτών Κορίνθου Παντελεήμων και Χαλκίδος Χρυσοστόμου. Οι εκδηλώσεις ήταν γεμάτες κατάνυξη παό χιλιάδες πιστούς που κατέκλυσαν την πόλη.
Τον εορτασμό τίμησαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης, Γ.Λαμπρόπουλος και Δημ. Σαμπαζιώτης οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής Δημ.Κουκούτσης και Ηλίας Παναγιώταρος ο δήμαρχος Τριφυλίας Κ. Κόλλιας ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σωτήρης Παναγιωτόπουλος με τον Γιώργο Μπακούρο και από τον όμορο δήμο Πύλου – Νέστορος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Πετρόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος ιατρός Άγγελος Χρονάς Παράλληλα, στα Φιλιατρά λειτουργεί από τις προηγούμενες μέρες εμποροπανήγυρη όπου οι επισκέπτες κάνουν τα ψώνια τους σε χαμηλές τιμές, ενώ δεν παραλείπουν να απολαύσουν ένα μεζέ κι ένα ποτήρι μπύρα ή κρασί στα σουβλατζίδικα που λειτουργούν.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη