google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας – Μεσσηνίας: «Τα λαμόγια κάνουν πάρτι!»

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας – Μεσσηνίας: «Τα λαμόγια κάνουν πάρτι!»


Τα σοβαρά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί σε πολλά δημόσια έργα, επιδιώκει να αναδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό αναφέρεται σε κοινή επιστολή των Επιτροπών Μεσσηνίας και Αρκαδίας για σχετικά έργα της Πελοποννήσου, με την επισήμανση ότι «τα λαμόγια κάνουν πάρτι». 
Ειδικότερα αναφέρουν: «Φυσικά και  δεν ντρεπόμαστε να αναδεικνύουμε κάθε πρόβλημα που είναι σε βάρος του Ελληνικού Λαού και σε βάρος της οικονομίας της χώρας και ιδιαίτερα   σε σχέση με τα δημόσια έργα και τις προμήθειες. 
Στη  χώρα μας τα δημόσια έργα όχι μόνο τα πληρώνουμε δύο και τρεις φορές αλλά έχουν και ημερομηνία λήξης, έχουμε έργα  κακής ποιότητας, έχουμε έργα που «έπεσαν» χωρίς να προλάβουν να κλείσουν χρόνο, έχουμε έργα που αλλάζουν οι μελέτες σε μια νύχτα για να γίνουν με επιχωματώσεις ( Τσακώνα), έργα χωρίς αρχή και τέλος (Τάκα),  και τώρα παραλαμβάνουν έργα χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί! 
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έχουμε πολλά παραδείγματα, Παράκαμψη Βουτιάνων(Σελασσία)- Μακρινάρα Λακωνίας -Μονοδένδρι - Μούσγα-Παναρκαδικό Νοσοκομείο-λιμάνια, Λεωνιδίου, Άστρους, Κυπαρισσίας, Σκούρα Πυρί κλπ. Παρατηρούμε ότι στην Πελοπόννησο έχουν κάνει πάρτι τα λαμόγια, υπάρχει μεγάλη συχνότητα αστοχιών σε δημόσια έργα  και νομίζουμε ότι πρέπει επιτέλους να ελεγχθούν και η δικαιοσύνη να αναλάβει πρωτοβουλίες, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε τους επιβλέποντες  και παραλαμβάνοντας των δημοσίων έργων. 
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, εάν ένας ανώτερος δημόσιος υπάλληλος έστω και από αμέλεια είχε παραλάβει δημόσιο έργο χωρίς να έχει ολοκληρωθεί, θα είχε εκδιωχθεί με τις κλοτσιές, στην Ελλάδα έχουν και το θράσος να δίνουν συνέντευξη, να κατακεραυνώνουν  τους πάντες, να είναι ιδιοκτήτες καναλιών  να το παίζουν  δημοσιογράφοι και παράγοντες, δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα των ημετέρων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη