google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΛΟΠΗΣ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ- ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...

ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΛΟΠΗΣ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ- ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...

Σπίτι στον Άγιο Γεώργιο Φιλιατρών "επισκέφθηκαν" άγνωστοι εχθές το απόγευμα ψάχνοντας για χρήματα και χρυσαφικά καθώς οι δράστες φαίνεται ότι έχουν αποθρασυνθεί μπαίνοντας σαν κύριοι στα σπίτια των ανύποπτων πολιτών. Αφού βεβαιώθηκαν ότι οι ιδιοκτήτες λείπουν από το σπίτι, παραβίασαν από την πίσω πλευρά το παράθυρο του υπνοδωματίου και άρχισαν να ψάχνουν ντουλάπια και συρτάρια για χρήματα και χρυσαφικά. Η λεία τους δεν ήταν μεγάλη, καθώς κατάφεραν να πάρουν λίγα χρήματα και διάφορα μπιζού μικρής αξίας, χωρίς να πειράξουν άλλα αντικείμενα που υπήρχαν στον χώρο όπως ένας φορητός υπολογιστής και ηλεκτρικές συσκεύες. Είναι η τέταρτη φορά που μου διέρρηξαν το σπίτι, ανέφερε ο ιδιοκτήτης στο filiatranet καθώς και στο παρελθόν έχει πέσει θύμα αγνώστων με απώλειες σε χρυσαφικά και χρήματα. Οι άγνωστοι έδρασαν, όπως μας είπε, το διάστημα 6:30 με 8:30 το απόγευμα, την ώρα δηλαδή που έλειπαν εκείνος και η σύζυγός του και όταν επέστρεψαν αντίκρισαν το σπίτι τους σε αυτήν την κατάσταση.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ...
Στο μεταξύ στο παρά πέντε κυριολεκτικά την γλύτωσε εχθές την νύχτα ιδιοκτήτης αρτοποιείου στα Φιλιατρά, πριν προλάβουν δύο άγνωστοι να του "ρημάξουν" τον φούρνο. Όπως δήλωσε μάλιστα ο ιδιοκτήτης του αρτοποιείου που μένει ακριβώς από πάνω και διατηρεί στον Άγιο Ανδρέα, στις δύο τη νύχτα είδε δύο αγνώστους με ύποπτες κινήσεις να περιφέρονται έξω από τον φούρνο του. Όταν βγήκε στο μπαλκόνι να δει τι συμβαίνει εκείνοι απομακρύνθηκαν προσωρινά περιμένοντας να κοιμηθεί. Επέστρεψαν όμως λίγο αργότερα προσπαθώντας να παραβιάσουν την είσοδο του αρτοποιείου προκαλώντας ζημιές στην τζαμαρία. Από τον θόρυβο που προκλήθηκε ο ιδιοκτήτης κατέβηκε στο μαγαζί να δει τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα οι δύο άγνωστοι να τραπούν σε φυγή. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ όπως μας είπε, ευτυχώς ήμουν ξύπνιος αλλιώς ποιος ξέρει σε ποια κατάσταση θα αντίκριζα το μαγαζί μου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη