google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΠΟΡ- ΛΥΓΙΣΕ Η ΕΡΑΝΗ ΜΕ 1-5 ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ- ΜΑΧΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ!

ΣΠΟΡ- ΛΥΓΙΣΕ Η ΕΡΑΝΗ ΜΕ 1-5 ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ- ΜΑΧΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ!

ΛΥΓΙΣΕ η Εράνη και δεν κατάφερε στην έδρα της έστω να δείξει ένα εορταστικό πρόσωπο λόγω της ημέρας χάνοντας με 1-5 από τον πρωτοπόρο Πανόπουλο που τώρα ελπίζει για άνοδο και η γηπεδούχοι για...επιστροφή στην Α τοπική αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες αγωνιστικές. 
Από το πρώτο ημίχρονο το Πανόπουλο φαίνεται ότι κέρδιζε την μάχη του κέντρου ανοίγοντας από νωρίς το σκορ με τον Βότση μετά από πλασαριστό σούτ που έκανε το 0-1 κοντά στο 12ο λεπτό. Εκεί προσπάθησε να οργανωθεί η Εράνη αλλά άφησε έκθετη την άμυνα με αποτέλεσμα στο 24ο λεπτό περίπου ο Μπρής να συνεχίσει με το 0-2 για να αλλάξει τον ρυθμό του παιχνιδιού έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η τοπική ομάδα όμως έπαιζε μέτρια με κακό ρυθμό χάνοντας ευκαιρίες παρά το επιθετικό της σχήμα που δημιούργησε ο Ανδρόπουλος όταν μετά από φάουλ και εκτέλεση του Γκέρτσου η μπάλα βρήκε τα δίχτυα αποτελειώνοντας την φάση με το 0-3. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ήρθε και άλλο ένα τέρμα για τους φιλοξενούμενους μετά από ευθύτατο βολέ στην μικρή περιοχή του Αθανασόπουλου καθώς ο επιθετικός Βότσης για δεύτερη φορά έκανε το 0-4 με το οποίο έληξε το πρώτο άνευρο 45λεπτο.
Στην επανάληψη ο προπονητής της Εράνης έκανε τουλάχιστον 3 αλλαγές πριν τελειώσει ο αγώνας αλλά δεν κατόρθωσε να συνέλθει η τοπική ομάδα η οποία όμως κατάφερε να μειώσει στο 72' μετά από ένα σουτ του Κόλλια που ολοκλήρωσε το 1-5. Οι γηπεδούχοι ωστόσο διαμαρτυρήθηκαν για ένα επιθετικό φάουλ και ένα γκολ που ακυρώθηκε θεωρώντας ότι η διαιτησία αδίκησε σε πολλά σημεία την Εράνη, παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα ήταν δύσκολο να ανατραπεί στην συνέχεια. Ο Προπονητής του Πανόπουλου κ.Παντελής Αθανασόπουλος σε δηλώσεις του για το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας του δήλωσε στην ΄ΦΩΝΗ' ότι "υπάρχει διοικητική σταθερότητα αλλά και δυνατούς παίκτες που έχουν δουλέψει συλλογικά με σκληρή προπόνηση από το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να έχουμε καλές νίκες, είχαμε δυσκολία μέχρι να μπει το πρώτο τέρμα και μετά όλα ήταν εύκολα" ενώ εξήγησε ότι υπάρχουν πολλά νέα παιδιά ως ταλέντα στην ομάδα αλλά και παίκτες ανώτερου επιπέδου που δούλεψαν αρμονικά. Επισήμανε ότι "υπάρχει επένδυση σε καλούς παίκτες ενώ για το πρωτάθλημα αποκτά ενδιαφέρον στην ουρά για το ποιες ομάδας θα υποβιβαστούν και εκτιμώ ότι θα έχει ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία αγωνιστική".
ΕΡΑΝΗ Φιλιατρών: Αθανασόπουλος, Αντωνόπουλος, Σπυρόπουλος, Ανδρώνης, Ζώης, Κώτσος, Μανδραπήλιας, Αλεβίζος, Σταθόπουλος, Κόλλιας, Παναγόπουλος
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ: Καπετανάκης, Παναγόπουλος, Δαλαβούρας, Μοσχογιάννης, Θωνιάτης, Δαλαβούρας Νίκος, Μπρης, Βότσης, Γκέρτσος, Φουβούλας, Αναμουρλίδης.
 


 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη