google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στα Φιλιατρά έκοψε τη πίτα του ο Αθλητικός Σύλλογος Τριφυλίας

Στα Φιλιατρά έκοψε τη πίτα του ο Αθλητικός Σύλλογος Τριφυλίας

Την πίτα του έκοψε εχθές το βράδυ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών, ο Αθλητικός Σύλλογος Τριφυλίας με ευχές για το νέο έτος. Τα δραστήρια μέλη του, έχουν ήδη προγραμματίσει πολλές αθλητικές δραστηριότητες για την νέα χρονιά στην περιοχή, όπως με τμήματα στίβου και στο Κοπανάκι, ενώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια να δημιουργηθεί τον Σεπτέμβριο ένας χώρος μπάσκετ 3 Χ 3 στην πλατεία των Φιλιατρών.
Η συμμετοχή των παιδιών, όπως ανέφερε  ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Μελάς αυξάνεται συνεχώς, παράλληλα στις τελευταίες αρχαιρεσίες του συλλόγου προστέθηκαν νέα μέλη και από τα Φιλιατρά στο δυναμικό του, ο Χαράλαμπος Λυμπερόπουλος και ο νέος Αντιπρόεδρος Δημήτρης Στασινόπουλος. Η Δήμητρα Μαγγανά και ο Διονύσης Τσαφαράς ήταν οι δύο τυχεροί στην κοπή της πίτας που πήραν και δώρα από τις προσφορές επαγγελματιών της περιοχής, ενώ από τον σύλλογο γίνεται μεγάλη προσπάθεια φέτος όλα τα παιδιά να αποκτήσουν με την βοήθεια χορηγών και λαχειοφόρων μία φόρμα του Αθλητικού Συλλόγου Τριφυλίας. Εμείς να τους ευχηθούμε πολλές πολλές επιτυχίες και μία υγιέστατη Χρονιά.
Φωτό από το filaitranet.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη