google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΧΑΛΑΖΙ ΚΑΙ ΑΕΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΤΑΣΗ ΕΥΤΥΧΩΣ.

ΧΑΛΑΖΙ ΚΑΙ ΑΕΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΤΑΣΗ ΕΥΤΥΧΩΣ.


ΒΑΡΥΣ ο χειμώνας στην Τριφυλία καθώς η χαλαζόπτωση που έπεσε δημιούργησε ορισμένα προβλήματα στο εθνικό, επαρχιακό οδικό δίκτυο αλλά μικρότερα ευτυχώς σε καλλιέργειες. Πιο συγκεκριμένα ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε το μεσημέρι της Παρασκευής την Κυπαρισσία καθώς λίγα λεπτά της ώρας ήταν αρκετά για να το...στρώσει στους δρόμους, σε πεζοδρόμια και κατοικίες αλλά και σε οχήματα με αποτέλεσμα το δυνατό χαλάζι να φτάνεις για τα καλά στις αυλές και εισόδους των οικιών! 
Η ηλιοφάνεια που ακολούθησε ήταν ευεργετική, ενώ προβλήματα από την ένταση των βροχοπτώσεων σημειώθηκαν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στην ορεινή Τριφυλία καθώς η Διεύθυνση Αγροτικής οικονομίας μιλά για 80 χιλιοστά βροχής που αποτελεί ρεκόρ για τον μήνα Ιανουάριο. Στην Τερψιθέα και Φιλιατρά δεν σημειώθηκαν μεγάλες ζημιές καθώς οι παραγωγοί κηπευτικών πρόσφατα ξεκίνησαν την καλλιεργητική φροντίδα στα χωράφια, ωστόσο λόγω των ανέμων ξηλώθηκαν πλαστικά θερμοκηπίου με αποτέλεσμα να απαιτείται επιπλέον κόστος κάλυψης για τους παραγωγούς. Ο δρόμος Κυπαρισσία-Φιλιατρά πλημμύρισε ενώ προβλήματα εντοπίστηκαν στο δρόμο Περδικονερίου-Πλάτης-Χρισιτάνων. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη