google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ-ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ-ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

ΑΝΑΦΟΡΑ για το θέμα της Δ.Ο.Υ. αλλά και των υπηρεσιών στο Δήμο προέβη ο Δήμαρχος Τριφυλίας στην καυτή συνεδρίαση του Δ.Σ. με εξηγήσεις τόσο για τον αγώνα όσο και τις ενέργειες που συντελούνται.
Ο κ. Κόλλιας τόνισε ότι "παρά το γεγονός ότι δεν αποτελεί υποχρέωση του Δήμου εξοπλίζει και διαθέτει χώρο στέγασης για τα Κ.Ε.Φ." ενώ εξήγησε ότι το γραφείο Κυπαρισσίας θα λειτουργήσει τέλος του μήνα, στους Γαργαλιάνους ολοκληρώνεται σύντομα ενώ στα Φιλιατρά εκκρεμεί η διαδικασία για την αποπεράτωσή του, εκτιμώντας ότι στο δεύτερο στάδιο του Taxis θα εξυπηρετούνται άμεσα οι πολίτες.
Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΦΥΣΗΧΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... 
Για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ανέλυσε τις ενέργειες που έγιναν αλλά και τις ειδικότητες ΩΡΛ. δερματολόγος, οφθαλμίατρος, ψυχίατρος που κάθε εβδομάδα θα καλύπτονται στο τοπικό ίδρυμα λέγοντας ότι είναι δεκτό αλλά ουδείς γνωρίζει "αν υπάρξει αρνητικό στο μέλλον θα το επισημάνουμε" καθώς έχουμε διαβεβαίωση ότι θα παραμείνει ως έχει. Επίσης μίλησε για συναντήσεις την επόμενη εβδομάδα με τους συμβούλους ανά Ενότητα και τους Προέδρους κοινοτήτων για τα προβλήματα που υπάρχουν με σκοπό την χάραξη πολιτικής για την θητεία στο Δήμο μας το επόμενο διάστημα.
Σε ότι αφορά τις υπηρεσίες αργότερα μίλησε για αντιστάσεις του Δήμου όταν έκλεινα υπηρεσίες μετά τα λουκέτα στο ΙΚΑ και τις ΔΟΥ και εκτίμησε ότι "χαίρομαι τώρα που σκούζουμε" για να προσθέσει ότι "ποτέ δεν εφησήχασα κανέναν αλλά γνωρίζουμε ότι την ΔΟΥ δεν την έκλεισε ο Δήμος, ούτε έβαλε την υπογραφή του ενώ καθησυχαστικοί ήταν μόνο οι αρμόδιοι".
ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Για το Λιμάνι Κυπαρισσίας είπε ότι "ουδείς τοπικός άρχοντας έχει ηκμάδα ευθύνης για την σημερινή κατάσταση, ούτε ακόμα όταν υπήρχε αυτός ο Δήμος ενώ ότι έχει συμβεί το γνωρίζουν άπαντες με την δικαστική εμπλοκή του θέματος". Στο θέμα παρενέβη ο κ. Σαμπαζιώτης ο οποίος ανέλυσε ότι ο Δήμος Κυπαρισσίας ήταν μάρτυρας κατηγορίας ως Δήμαρχος με την οποία καταδικάστηκε ο εργολάβος για την εκβάθυνση της λιμενολεκάνης του αλιευτικού καταφυγίου η οποία δεν συνέβη ποτέ. Το πρόβλημα εντοπίστηκε στην δεύτερη εργολαβία για την ανάποδη εκτέλεση και παραλείψεις του έργου λέγοντας ότι "η διοίκηση συνεχίζει να μην ακούει", συμφωνώντας ότι το Δ.Σ. μπορεί να διαδικασία να ζητήσει δικαστική διερεύνηση του θέματος. Φυσικά ο Δήμαρχος για τις πιέσεις σε ότι αφορά τις ευθύνες συμπλήρωσε ότι "η επισκευή του αποτελεί ζήτημα της Περιφέρειας που έχει την ευθύνη συντήρησης αλλά και η δημοπράτηση της μελέτης για επείγουσες εργασίες ύψους 74.000 ευρώ" καταλήγοντας ότι ο Δήμος δεν πρόκειται να το εγκαταλείψει...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη