google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εγρήγορση για τα αστυνομικά τμήματα και αναφορά για τους δρόμους στο Δ.Σ.

Εγρήγορση για τα αστυνομικά τμήματα και αναφορά για τους δρόμους στο Δ.Σ.

ΑΝΑΦΟΡΑ στην λαίλαπα υπηρεσιών που θα έρθουν φέτος έκανε ο Δήμαρχος Τριφυλίας στην εκτός ημερήσιας διάταξης συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας. Σχετικά με τις φήμες περί κατάργησης Αστυνομικών τμημάτων υπογράμμισε ότι "ενδέχεται να έχουμε συγχωνεύσεις στα αστυνομικά τμήματα και δυστυχώς αυτοί που πληρώνουν την αποψίλωση είναι οι Δημοτικές ενότητες με κριτήρια που υπάρχουν, εμείς στεγάζουμε το Α.Τ. Γαργαλιάνων με απόφαση του Δήμου, στα Φιλιατρά υπάρχει διαθέσιμος χώρος για την στέγαση του τμήματος, για τη Κυπαρισσία δεν έχει τεθεί θέμα αλλά αν υπάρξει μνημονιακή συγχώνευση θα είμαστε σε εγρήγορση σε καθημερινή βάση με πολιτικά μέσα".
Δεν υπάρχει έλλειψη αγωνιστικότητας στο Δήμο επισήμανε ο κ.Κόλλιας καθώς δεν ευθύνεται ο Δήμος, ενώ επέμεινε ότι θα είναι παντού παρών.
Για τους δρόμους της Κυπαρισσίας ανέφερε την εργολαβία που είναι σε εξέλιξη για τα φρεάτια και η ασφαλτόστρωση οδικών αξόνων για το οποίο υπήρξαν ενστάσεις από δημοτικούς συμβούλους για τις καθυστερήσεις, οι δρόμοι των Φιλιατρών σκάφτηκαν για το έργο ύδρευσης, ενώ ο κ. Κόλλιας ανέφερε και το έκτρωμα του δρόμου Φιλιατρών-Κυπαρισσίας ο οποίος δεν έχει παραδοθεί ακόμα, ενώ η συντήρηση γίνεται από το Δήμο με την ΔΕΥΑΚΥ, μιλώντας για χάλια στο συγκεκριμένο άξονα.
Επεξήγησε ότι η Πολιτεία πετάει τις αρμοδιότητες...στην αυτοδιοίκηση καθώς "το μόνο που μπορούν να κάνουν οι Δήμοι είναι η εξυπηρέτηση των δημοτών" ενώ για το δημοτικό φωτισμό μίλησε για τις κλοπές χαλκού από αθίγγανους που επιβαρύνουν το Δήμο, ενώ για την ΔΕΥΑΚΥ κατέληξε λέγοντας ότι η οριστική μελέτη έχει καθυστερήσει λόγω ουσιαστικών και τεχνικών δυσκολιών με την σταδιακή επέκταση της υπηρεσίας προς την Αυλώνα και την Ενότητα Αετού, ώστε να ανταποκριθεί το έργο της, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχουν ανυπέρβλητες δυσκολίες παρελθόντων ετών. Για το Καλονερό μάλιστα έγιναν μετρήσεις για να περιληφθεί στην επέκταση με τεχνικά στοιχεία...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη