google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νίκησε και τα Σαγέικα (2-1) η Εράνη και ελπίζει, στην παραμονή της…

Νίκησε και τα Σαγέικα (2-1) η Εράνη και ελπίζει, στην παραμονή της…


Την 2η συνεχόμενη νίκη της πήρε  η Εράνη Φιλιατρών που επικράτησε στην έδρα της με 2-1 του Εθνικού Σαγέικων. Η Φιλιατρινή ομάδα ήταν καλύτερη στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα και πήρε άξια το τρίποντο που τις δίνει πολλές ελπίδες για την συνέχεια. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Θοδωρή Ανδρεόπουλου ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας και σίγουρα έχει εκπλήξει πολλούς αφού την είχαν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό- όχι όμως εμάς…Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν οι Σπυρόπουλος και Σταθόπουλος ενώ και τα τρία τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.
Συγκεκριμένα, στο 74' ο Μανδραπήλιας έβγαλε μια ωραία σέντρα, ο Σπυρόπουλος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0.
Στο 84' ο Καραπετιάν έκανε την κάθετη πάσα στον Σταθόπουλο που με πλάσε έκανε το 2-0.
Στο 86' ο Μπιλιέρης με σουτ νίκησε τον Αθανασόπουλο διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-1.
Διαιτητής ήταν ο Μανούχος – πολύ καλός - με βοηθούς τους Δαρσίνο και Αλωνισιώτη, αρκετά καλοί και αυτοί.
Εράνη Φιλιατρών: Αθανασόπουλος, Καραχάλιος, Διαμαντόπουλος, Ανδρώνης, Ζώης, Κώτσος, Μανδραπήλιας (76' Καραπετιάν ), Αλεβίζος, Κόλλιας, Σταθόπουλος(92' Αλεξανδρόπουλος), Σπυρόπουλος(94' Διονυσόπουλος).
Διαγόρας Σαγέικων:Καλλιακμάνης, Νικολόπουλος, Φωτόπουλος, Ιωάννου, Τζίφας (76' Μπακουλιάς), Αυγερινός, Ανδριέλος, Λαβδάς (65΄Σπανός), Μικελάτος, Μπιλιέρης, Μπούρδος (76' Κακαρούμπας).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη