google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δύσκολα αλλά πήρε το 1-0 ο Α.Ο.Κ. από την Ομόνοια

Δύσκολα αλλά πήρε το 1-0 ο Α.Ο.Κ. από την Ομόνοια

Στον απόηχο των σοβαρών επεισοδίων χθες στο Παναγιώτης Μπαχράμης, ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια σε Α',Β' και Γ' Τοπική Κατηγορία. Στην Α' Τοπική δεν άλλαξε κάτι αφού η Κυπαρισσία νίκησε έστω και δύσκολα 1-0 την Ομόνοια στο δεύτερο ημίχρονο μετά από ένα έξυπνο πλασέ και ελπίζει ακόμα...
Στο ντέρμπι παραμονής ο Αίαντας Καλαμάτας επικράτησε με 2-1 της Αβίας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα… Τέλος, ωραίο παιχνίδι έγινε στο Διαβολίτσι όπου ο τοπικός ΑΟΔ παρότι προηγήθηκε 2-0 ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.
Στην Β' Τοπική και στον Α' όμιλο η Ανδρούσα πέρασε και από την Καλαμάτα επικατώντας με 2-1 του Παναθηναϊκού κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την άνοδο στην Α' Τοπική. Στον Β' όμιλο, η Κορώνη επέστρεψε στις νίκες με 3-1 του Μιλτιάδης εκτός έδρας και έστω προσωρινά ανέβηκε πάλι στην κορυφή μιας και η Πύλος αγωνίζεται αύριο με αντίπαλο το Βλαχόπουλο. Τέλος, στην Γ' Τοπική δεν άλλαξε κάτι στην κορυφή. Στον Α' όμιλο, η Άμφεια αγωνίζεται αύριο κόντρα στον ουραγό Δήμάκειο, ενώ στον Β' όμιλο η Βέργα επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη