google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΑΙΟΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΑΙΟΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

 Ένα νέο περιστατικό που σημειώθηκε εχθές το βράδυ στα Φιλιατρά, έρχεται να αναστατώσει τους κατοίκους της περιοχής. Άγνωστοι μπήκαν κατά την διάρκεια της νύχτας από το παράθυρο, σε σπίτι που βρίσκεται στην οδό Δεκατεσσάρων και αφού το "ξεσκόνισαν" κυριολεκτικά, έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Όπως ανέφερε στο filiatranet.gr ο Αθανάσιος Μπακογιάννης που διατηρεί και ψησταριά στην κεντρική πλατεία, όταν έκλεισα το μαγαζί γύρω στις 12:30 τη νύχτα, είδα φως από το παράθυρο στο δωμάτιο του σπιτιού και προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα αλλά δεν άνοιγε. Κάλεσα την αστυνομία, η οποία μπήκε από το παράθυρο και έτσι μας άνοιξαν την πόρτα, αντικρίζοντας ένα σπίτι μπάχαλο. Δεν πήραν τίποτα από πράγματα, μόνο χρήματα και χρυσαφικά. Τα χρήματα ήταν πάνω από 4.000 ευρώ που είχα για να πληρώσω λογαριασμούς λόγω του Σαββατοκύριακου, ενώ εκτιμώ ότι η αξία των χρυσαφικών αγγίζει και αυτή τα 4.000 ευρώ. Δεν πήραν ηλεκτρικές συσκευές και ένα λάπτοπ που είχα στο σπίτι, παρότι τα βρήκαν. Μας έκαναν νοικοκυραίους, είπε χαρακτηριστικά ενώ αποκλείει να ήταν μόνο ένας ο δράστης με τη ζημιά που προκλήθηκε στο σπίτι. Πιστεύει δε, ότι οι δράστες έμειναν αρκετή ώρα στον χώρο, ενώ θεωρεί ότι είχαν κάποιο συνεργό ο οποίος παρακολουθούσε τον ίδιο και την οικογένειά του στην ψησταριά, καθώς άλλα βράδια συνήθιζε να πηγαίνει 2-3 φορές στο σπίτι για τις ανάγκες του μαγαζιού.
 ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΙΕΡΟ ΝΑΟ...
Δεν την γλίτωσε ούτε η εκκλησία στην Άνω Πόλη Στην Άνω Πόλη της Κυπαρισσίας εχθές την νύχτα, παραβίασαν άγνωστοι τον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου που βρίσκεται απέναντι από το 2ο Νηπιαγωγείο και σήκωσαν παγκάρι και φιλόπτωχο ταμείο. Το περιστατικό αντιλήφθηκε σήμερα το πρωί η νεωκόρισσα της εκκλησίας, ενώ οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκαν παραβιάζοντας την πίσω πόρτα του Ναού και αφαίρεσαν το κουτί με τα χρήματα από το παγκάρι αλλά και το φιλόπτωχο ταμείο. Εκτιμάται ότι η συνολική λεία των δραστών ανέρχεται σε 500 ευρώ, ενώ το ευτύχημα είναι ότι δεν πείραξαν τίποτε άλλο εντός του Ναού. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη