google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρόκληση πλανόδιου και καταγγέλει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών

Πρόκληση πλανόδιου και καταγγέλει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών

Επίθεση από πλανόδιο πωλητή δέχθηκε το Σάββατο ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Νικόλαος Φάμπας, όπως ανέφερε ο ίδιος στο filiatranet.g. Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, όταν ειδοποιήθηκε από συναδέλφους του επαγγελματίες της πόλης, ότι ένας κινέζος πλανόδιος και η γυναίκα που τον συνοδεύει, βρίσκονται κατ΄επανάληψη στην πλατεία, με σκοπό να πουλήσουν παράνομα το εμπόρευμά τους.
 Μετά από τις καταγγελίες αυτές, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών αναζήτησε τον πλανόδιο στο αυτοκίνητό του, που είχε σταθμεύση απέναντι από την πιάτσα των ταξί και του ζήτησε να απομακρυνθούν από την περιοχή, διότι πωλούν χωρίς άδεια. Ο κινέζος όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε, αλλά βγήκε εκνευρισμένος από το όχημα και κινήθηκε απειλητικά, ενώ δεν δίστασε ακόμη και να χειροδικήσει εναντίον του. Στην συνέχεια ο κ. Φάμπας προσήλθε μαζί με τον πλανόδιο στο τμήμα, όπου, όπως μας είπε χαρακτηριστικά, ο παράνομος πωλητής, δεν δίστασε να τον χτυπήσει ακόμη και όταν ανέβαιναν τις σκάλες. Το περιστατικό αυτό, δείχνει δυστυχώς την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει σαν χώρα, όπου κινδυνεύουμε πλέον ακόμη και με την ζωή μας, διεκδικώντας και απαιτώντας τα αυτονόητα για την νόμιμη και ομαλή λειτουργία της αγοράς, που έτσι και αλλιώς από μόνη της λόγω της κρίσης, έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους επαγγελματίες.
 Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών, τις επόμενες ημέρες, θα πραγματοποιήσει συνέλευση των επαγγελματιών της πόλης, με βασικό στόχο την λήψη συγκεκριμένων μέτρων, ώστε να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση της παράνομης πώλησης προϊόντων από πλανόδιους που έχει πάρει δραματικές διαστάσεις στα Φιλιατρά, οι οποίοι δεν διστάζουν να μπαίνουν ακόμη και στα ίδια τα καταστήματα ώστε να πουλήσουν το εμπόρευμά τους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη