google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Χρήμα για σέρβερ υπάρχουν, για τα χάλια του ασύρματου τίποτα

Χρήμα για σέρβερ υπάρχουν, για τα χάλια του ασύρματου τίποτα

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ αρκετά καλά ότι ο τότε Δήμος Κυπαρισσίας είχε χρυσοπληρώσει την υποτιθέμενη ιστοσελίδα για την δημιουργία της οποίας δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα αλλά η πλατφόρμα δεν λειτούργησε ποτέ ολοκληρωμένα. Μάλιστα γνωρίζουμε ότι υπήρχε υπάλληλος του Δήμου με πτυχίο Πληροφορικής που ανέβαζε κείμενα και τουλάχιστον υπήρχε μια υποτυπώδης ενημέρωση.
Τώρα ο Δήμος αποφάσισε να ενοποιήσει την ηλεκτρονική του παρουσία και να παρουσιάσει άλλη μια ολοκληρωμένη εικόνα μέσα από νέο επίσημο ιστότοπο. Στην Διαύγεια υπάρχει η σχετική αναφορά με το όνομα καταχώρησης αλλά και το σέρβερ που φαίνεται ότι κοστίζει αρκετά. Διότι η καταχώριση domain για 2 χρόνια δεν ξεπερνά τα...24 ευρώ το πολύ σε καταχωρητή. Άντε να βάλουμε και το κόστος σέρβερ που αναφέρει και την φιλοξενία οπότε το ποσό ανεβαίνει αρκετά. Τουλάχιστον να μάθουμε αν υπάρχει μεγάλη χωρητικότητα για την υλοποίησης της πλατφόρμας.
Διότι αν η φιλοξενία κοστίζει 1.000 και κάτι τον χρόνο θα μπορούσε να βρεθεί τρόπος να γίνει με πολύ πολύ λιγότερα. Αν περιλαμβάνεται το κόστος εγκατάστασης του λογισμικού και τα εργαλεία διαχείρισης ας δεχθούμε ότι ανεβαίνει το κασέ. Θέλουμε να πούμε ότι ας μην μείνει στα ίδια τα παλιά η κατάσταση και να μας θυμίζει το ασύρματο δίκτυο του Δήμου που ΔΕΝ λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια παρά τα χρήματα που σπαταλήθηκαν. Διότι η εταιρεία το εγκατέστησε, πήρε τα χρήματα και το άφησε στη τύχη του. Η καλύτερα στη τύχη του κ. Κώστα ο οποίος αφιλοκερδώς φρόντιζε να ξεδιαλύνει τις αδυναμίες και τις αγκυλώσεις κάποιων στα υπουργεία. Θα επανέλθουμε....

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη