google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

ΟΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ... είναι μισή αρχοντιά αλλά αυτό μάλλον δεν ισχύει για την είσοδο της Κυπαρισσίας επί της εθνικής οδού αφού εντοπίσαμε τις μόνιμες..χωματερές οι οποίες παρά τις οχλήσεις δημοτών που αποτελούν αλγεινή εικόνα σε επισκέπτες που διέρχονται από τη περιοχή μας. Μάλιστα οι αρμόδιοι έχουν ενοχληθεί εδώ και πολλές ημέρες αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
 Πριν διατυπώσουμε ερωτήματα να σχολιάσουμε ότι η πρώτη μεγάλη.....χωματερή ευρίσκεται στην περιοχή του κόμβου προς τις Ράχες που οδηγεί στο αρχαιολογικό χώρο της Περιστεριάς πριν τη γέφυρα του Αρκαδικού. Η εικόνα αυτή αποτυπώνεται εδώ και ημέρες με δεκάδες σκουπίδια να...στολίζουν τον δρόμο, φερτά υλικά, ξυλεία, και ότι άλλο φανταστεί ο περαστικός ενώ ο κάδος απορριμμάτων ήταν γεμάτος μέχρι χθες. Η χωματερή αυτή έχει αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα ιδίως να σκεφτούμε ότι δίπλα βρίσκεται η ταμπέλα που οδηγεί στη..Περιστεριά.
Η δεύτερη χωματερή βρίσκεται κοντά στη περιοχή Μεταλλεία επί του εθνικού δρόμου με σακούλες σκουπιδιών, στρώματα αλλά και ένα ψόφιο τετράποδο που προφανώς παρατήθηκε για να αποδείξει στο κόσμο πόσο πολιτισμένοι είμαστε στην Ελλάς του 2012! Αρκετές φορές ο σκουπιδότοπος μεγαλώνει φτάνοντας ως τους παράδρομους. Μάθαμε επίσης ότι 8 τέτοιες περιπτώσεις εντόπισε δημοτικός σύμβουλος που καθάρισε με δικά του έξοδα τη περιοχή και τώρα αναρωτιόμαστε όπως και οι δημότες μας.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ;
Εδώ και 4 μήνες έχει αναλάβει υποτίθεται το τομέα καθαριότητας η Τοπική Κοινότητα Κυπαρισσίας η οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι άφαντη αφού έχουμε εντοπίσει κι άλλα τέτοια σημεία τα οποία χρήζουν καθαρισμού. Αλήθεια τι λένε για όλα αυτά οι αρμόδιοι υποτίθεται της Δημοτικής κοινότητας και οι 2 Αντιδήμαρχοι της πόλης μας που έχουν ευαισθησία σε τέτοια θέματα όπως γνωρίζουμε; Αλήθεια τώρα μήπως θα πρέπει έστω τους 2 σκουπιδότοπους να ευαισθητοποιηθούν για να καθαρίσουν με δική τους συμβολή; Και τελικά μήπως ο κ. Δήμαρχος δεν ενημερώνεται όπως θα έπρεπε για την καθαριότητα στο Δήμο;Γιατί θα επανέλθουμε με προτάσεις.
Με πληροφορίες από την εφημερίδα 'ΦΩΝΗ'

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη