google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Υπεγράφη η ολοκλήρωση των ομβρίων και αποκατάσταση οδών στη Κυπαρισσία

Υπεγράφη η ολοκλήρωση των ομβρίων και αποκατάσταση οδών στη Κυπαρισσία

Ε[ΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ το ρεπορτάζ του kyparissiotis ότι οι δρόμοι της Κυπαρισσίας στην καλύτερη περίπτωση-γιατί υπάρχει και η χειρότερη- θα αποκατασταθούν την Άνοιξη μετά την υπογραφή του έργου που άφησε εκτεθειμένη την Δημοτική αρχή μετά τις ασφαλτοστρώσεις 2 μόνο οδών που έχρηζαν ωστόσο αναβάθμισης.
Τελικά μετά από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. όπου έγινε ενημέρωση του έργου μάθαμε ότι έπεσαν οι υπογραφές στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών στα γραφεία της Τεχνικής υπηρεσία ς του Δήμου Τριφυλίας η σύμβαση μεταξύ του Δήμο Τριφυλίας και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας ώστε να εγκατασταθεί ο εργολάβος το επόμενο διάστημα για την αποκατάσταση των βομβαρδισμένων δρόμων της Κυπαρισσίας που παραμένουν στην ίδια κατάσταση εδώ και δυόμισι χρόνια με σοβαρές βλάβες στα οχήματα των πολιτών οι οποίοι με εκτενή ρεπορτάζ στα τοπικά μέσα έχουν δηλώσει εξοργισμένοι με την κατάσταση αυτή.
Η απόφαση που επικυρώθηκε από το Δ.Σ. Τριφυλίας από τις 18 Σεπτεμβρίου προέβλεπε την ανάδειξη αναδόχου για την αποκατάσταση του έργου ομβρίων στο Δήμο με ορατή την ολοκλήρωση των σοβαρών ατελειών του έργου και παράλληλη αποκατάσταση του οδοστρώματος το οποίο είχε αφεθεί στην τύχη του από την εργολαβία του 2009 η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ σέρνοντας το Δήμο στη δικαιοσύνη και τον εργολάβο να διεκδικεί ποσά τα οποία κέρδισε με απόφαση της δικαιοσύνης. Για το θέμα αυτό μάλιστα ο Δήμαρχος κ .Κόλλιας είχε τονίσει στο Δ.Σ. ότι ο Δήμος θα προσφύγει ξανά στα δικαστήρια για να επαναδεκδικήσει πίσω τα ποσά που κατασχέθηκαν.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη