google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ Χ-ΑΘΗΚΕ Η ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ Χ-ΑΘΗΚΕ Η ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΥΠΟ δυνατή βροχή σε ένα γήπεδο που μετατράπηκε σε λίμνη ο Α.Ο. Κυπαρισσίας έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στο τοπικό ντέρμπι με την ομάδα του Δωρίου υπογράφοντας την ισοπαλία με 1-1 παρά τις εντάσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου σε ένα αγώνα που διακρίθηκε από μπόλικες κίτρινες κάρτες, πλάγια, αλλά και ένα παρά λίγο επιθετικό φάουλ για τους φιλοξενούμενους. 
Στο πρώτο ημίχρονο παρά την καταρρακτώδη βροχή οι γηπεδούχοι μπήκαν με δύναμη στον αγωνιστικό χώρο με φάσεις στο 12, το 27 και το 39 λίγο δηλαδή πριν διακοπεί ελάχιστα ο αγώνας για να συνεχιστεί αργότερα. Με κανονιέρηδες του Γαργαρώνη, Γκρέτσα, αλλά και την καλή διάθεση των νέων παικτών δημιουργήθηκαν οι προυποθέσεις για τέρμα το οποίο όμως έπρεπε να περιμένει. Έτσι στο 54ο λεπτό μετά από απειλητικό κατέβασμα στην εστία των αντιπάλων από την μικρή περιοχή σούταρε με σιγουριά ο Μαρασίν γράφοντας το 1-0 με το οποίο σκόρπισε χαρά στην κερκίδα. Λίγα λεπτά αργότερα όμως στο 58ο λεπτό μετά από φάση κοντά στα δίχτυα του Δωρίου βρέθηκαν οι γηπεδούχοι μετά από ενέργεια του Σταματόπουλου έδωσε εσκεμμένη πάσα ο διαιτητής κάτι που θεώρησαν ως λάθος οι γηπεδούχοι καθώς ήταν καθαρή ενέργεια και εκτελέστηκε το φάουλ με το τείχος η οποία όμως ήταν άστοχη από τον Δωριέα. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι μετά από κόρνερ κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν κοντά στο 77 λεπτό αφού ο Ντουγέρογλου δεν μπόρεσε να αποκρούσει την τροχιά της μπάλας.
Ο προπονητής κ. Παναγόπουλος δήλωσε στον kyparissiotis ότι "ήταν καθαρή η ισοπαλία και δικαιούμαστε την νίκη παρά τις αντιξοότητες με κατοχή της μπάλας και καλό ρυθμό από τους παίκτες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πιστεύω ότι αν δεν είχαμε λανθασμένες εκτιμήσεις από την διαιτησία αφού τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα το παιχνίδι θα ήταν στην πραγματική του διάσταση, ωστόσο οι μάχες που δώσαμε ήταν πολύ καθαρές κοιτάζοντας τον αντίπαλο στα μάτια"

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη