google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ σε στρογγυλό τραπέζι στη Κυπαρισσία

Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ σε στρογγυλό τραπέζι στη Κυπαρισσία

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Μεσσηνίας συνεχίζοντας την υλοποίηση του προγράμματος για ανοικτές λαϊκές συνελεύσεις στο νομό μας, προγραμμάτισε για την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012 ανοικτή λαϊκή συνέλευση στην Κυπαρισσία στην αίθουσα «ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» στο ΕΠΑ.Λ. Κυπαρισσίας στις 8:30 μμ.
Η εισήγηση θα γίνει από μέλη της γραμματείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Μεσσηνίας. Στη συνέλευση θα παραβρεθεί και ο  βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Μεσσηνίας κ. Θανάσης Πετράκος ο οποίος θα ενημερώσει για το κοινοβουλευτικό έργο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Καλούμε όλους τους φίλους, τα μέλη και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να συμμετάσχουν, ώστε με τις απόψεις, θέσεις και προβληματισμούς τους να συμβάλουν στην αμφίδρομη σχέση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. με την κοινωνία ενόψει της εκλαΐκευσης του επικαιροποιημένου προγράμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. και της εναλλακτικής πρότασης διεξόδου για το μέλλον της χώρας μας.
Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον δικό μας αγώνα για να επανέλθει η ελπίδα στην κοινωνία και τα οράματα στη νεολαία μας. Είναι η ώρα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια κυβέρνηση αξιόπιστη στο λαό που την εκλέγει για να κυβερνήσει και όχι για να υλοποιεί τις επιταγές των δανειστών. \
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ
«Υπάρχει ελπίδα με την εναλλακτική πρόταση της ριζοσπαστικής Αριστεράς και τη συμμετοχή του κόσμου για την ανασυγκρότηση της χώρας» τονίστηκε στην ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Γαργαλιάνων, προχθές βράδυ, με ομιλητή τον καθηγητή του ΕΜΠ και μέλος της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Γιάννη Μηλιό. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη πολιτική εκδήλωση της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Γαργαλιάνων, που μόλις πριν από δύο εβδομάδες συγκροτήθηκε με την προσωρινή του γραμματεία, και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού και το περιεχόμενο της συζήτησης ήταν εξόχως σημαντικό και ο διάλογος που αναπτύχθηκε ήταν δημοκρατικός και γόνιμος και, κυρίως, η προσέλευση και συμμετοχή του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, που η «Μπρίσκειος» Βιβλιοθήκη είχε γεμίσει ασφυκτικά. Πλέον, για την επόμενη εκδήλωση ίσως θα πρέπει να αναζητηθεί μεγαλύτερος χώρος! Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μηλιός τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της Ευρώπης και του ευρώ, αλλά ενάντια στα μνημόνια της καταστροφής, και σημείωσε πως με την πρόταση της Αριστεράς μπορεί να δημιουργηθεί ένα δυνατό κοινωνικό κράτος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη