google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Προσλήψεις, πανηγύρια και τροποποιήσεις κωδικών στο Δ.Σ. Τριφυλίας

Προσλήψεις, πανηγύρια και τροποποιήσεις κωδικών στο Δ.Σ. Τριφυλίας

Για το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης στο Δ.Σ. Τριφυλίας προτάθηκε τα ευρωπαικά προγράμματα που αφορούν τον Αθλητικό φορέα του Δήμου ο κ. Κατσούλας είπε ότι αφορά 8 άτομα ειδικποτήτων για την σωστή λειτουργία των Παιδικών σταθμών καθώς εγκρίθηκαν τα 7 μέσω ΕΣΠΑ με εξασφαλισμένους πόρους θέτοντας το θέμα προς ψήφιση στο Δ.Σ. αναλύοντας τις θέσεις που προβλέπονται. Η προκήρυξη θα γίνει σύντομα αφορώντας ως τέλος Ιουλίου. Τελικά το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία ενώ η πλευρά του κ. Κουκούμη έθεσε αδυναμία κράτους να καλύψουν προνοιακές ανάγκες ψηφίζοντας παρών. Για το 2ο θέμα με τροποποιήσεις Προυπολογισμού τέθηκε το θέμα ενίσχυσης υπαρχόντων κωδικών για διάφορα έργα σε Κρυονέρι, Κοπανάκι και ορεινή Τριφυλία βάση προτάσεων της Οικονομικής υπηρεσίας με ώριμα έργα ιδίως του ΕΣΠΑ.  Το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία μειοψηφούντος του κ. Κουκούμη.
 Για το 3ο θέμα ο κ. Ανδρνόπουλος ανέλυσε το θέμα διεξαγαγής εμποροπανήγυρις στους Γαργαλιάνους για την επιτροπή που θα κάνει τη κλήρωση των θέσεων πέρασε με ομοφωνία. Το 4ο θέμα ήταν ομόφωνο για την επέκταση ηλεκτορφωτισμού στην Δ.Κ. Αρμενιών με ενστάσεις του κ. Αγγελόπουλου ζητώντας ίση μεταχείριση. Ομοίως το 5ο θέμα για τον φωτισμό στο Αγρίλι. Για το 6ο θέμα που αφορά το δίκτυο ύδρευσης Φιλιατρών ο κ.Τσίγγανος μίλησε για εμπλοκή με την αρχαιολογία ζητώντας μνημόνιο συνεργασίας για τις ανασκαφές κατά μήκος δημοτικών οδών. Το ίδιο αφορούσε το 7ο θέμα με την επιτροπή για παραλαβή εδάφους των δημοτικών οδών Κυπαρισίας όπου ο κ. Τσίγγανος εξήγησε ότι οι μελέτες ήταν έτοιμο από το Μάιο ενώ υπάρχει ανάδοχος για τα όμβρια για 2 συνολικά εργολαβίες ενώ θα ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα αφού επικυρωθούν οι διαδικασίες και ο εργολάβος θα εγκατασταθεί τις επόμενες εβδομάδες. Τα υπόλοιπα θέματα πέρασαν ομόφωνα με συζητήσεις. Για το 12ο θέμα ομόφωνα με έγκριση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη