google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΑΝ τα θέματα καθημερινότητας και οικονομικής διαχείρισης του Δ.Σ. Τριφυλίας

ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΑΝ τα θέματα καθημερινότητας και οικονομικής διαχείρισης του Δ.Σ. Τριφυλίας

 ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν τους δημότες τέθηκαν στο Δ.Σ. Τριφυλίας με αρκετές κόντρες για τα οικονομικά του Δήμου. 
Για τις καντίνες ο Δήμαρχος είπε ότι εξηγήθηκε η διαδικασία σχετικά με το θέμα, ενώ για τους Πολυτκενους εξήγησε ότι αν προκύψει ζήτημα διακοπής νερού θα αντιμετωπιστεί με κατανόηση ενώ για τον εναρμονισμό των δημοτικών τελών εξήγησε ότι θα παραμεινει ενοποιημένη βάση του σχεδιασμού που τέθηκε προς έσοδα του Δήμου που παραμένουν ανείσπρακτα πολλά χρόνια. Για το θέμα παρουσίας των Αντιδημάρχων στα εγκαίνια της ‘Χρυσής Αυγης’ είπε ότι επίσημη παρουσίαση του Δήμου δεν τέθηκε ούτε υπήρξε. Φυσικά τα θέματα πέρασαν αρκετά γρήγορα στη συνεδρίαση, ενώ ο Δήμαρχος πρόσθεσε ότι ο Δήμος προσπαθεί να θέσει την διαχείριση που αρμόζει ωστόσο για τους οφειλέτες του Δήμου εξήγησε ότι εκκρεμούν οφειλές για τις οποίες καταβάλλεται προσπάθεια εξόφλησής τους. Για τα υλικά που αφορούν τον ηλεκτροφωτισμό στον εθνικό δρόμο καθώς οι δρόμοι παραμένουν σβηστοί θα υλοποιηθεί με σωστό τρόπο.
ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
 Ο κ. Μπακούρος σύμφωνα με το kyparissiotis.blogspot.gr έθεσε το θέμα να πληρώνονται Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος και η κοινωνία να είναι σε εξέγερση αλλλα δήλωσε ότι δεν μας έπεισε ο Δήμαρχος ότι τα οικονομικά του Δήμου είναι χάλια ρωτώντας αν τελικά υπάρχει πρόβλημα όπως με την εταιρία με τα όμβρια που πληρώθηκαν τεράστια ποσά, θέτοντας στο ύψος των περιστάσεων τις αμοιβές των αυτοδιοικητικών. Θυμίζουμε ότι το θέμα ετέθη νωρίτερα από τον επικεφαλής της παράταξής του ώστε να δοθούν οι απαιτούμενες απαντήσεις. Θέματα για τους απλήρωτους συμβασιούχους του Δρόμοι της ελιάς και τα κέντρα υγείας που υπολοειτουργούν έθεσαν οι κ. Μερκούρης και Αγγελόπουλος με έμφαση παροχές υγείας που αφορούν το θέμα των παροχών υγείας, ενώ ο κ. Αγγελόπουλος μίλησε για κριτική που δέχθηκε το Τ.Σ. Γαργαλιάνων σχετικά με την απόφασή του για αυτόνομο Δήμο, λέγοντας ότι η περιοχή χρωστάει 3,5 εκ. Ευρώ όταν σε όλο το Δήμο οφείλονται 11 εκ. Ευρώ ερωτώντας τα υπόλοιπα ποιός τα χρωστάει; Κριτική για τα οικονομικά του Δήμου έθεσε ο κ. Κατσαργύρης σε ότι αφορά τον έλεγχο του προσωπικού η οποία θεώρησε ότι γίνεται με πλημμελή τρόπο όπως η αποκιμιδή των σκουπιδιών. Παράλληλα έθεσε το θέμα παροπλισμού οδηγού ο οποίος ασχολείται με τη μετακίνηση του Δημάρχου θέτοντας ερωτήματα. Ο Δήμαρχος απάντησε ότι «στο Δήμο δεν ήρθα ούτε να οικονομήσω, ούτε να πάρω ένα ευρώ, ωστόσο η σύνταξή μου είναι μικρή και έχω να μεγαλώσω τα παιδιά μου οπότε με τις περικοπές αντιμισθίας δεν χρειάζεται να τίθεται τέτοιο θέμα» για να συμπληρώσει ότι «τα ποσά είναι συγκεκριμένα θέλοντας να διατηρήσουμε την αξιοπιστία μας αλλά και την προσφορά στο Δήμο».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη